Slik konverterer tekst til spesialtegn i HTML

Slik konverterer tekst til spesialtegn i HTML


Spesielle tegn inkluderer alt fra Copyright til vinklet sitater merker. Du kan ikke bare kopiere og lime disse inn dine websider fordi de vil vises som uleselig tekst. Inkluder spesialtegn i HTML ved hjelp av HTML-enhetskoder eller deres numeriske ISO Latin-1-koder. Bord for disse finnes over hele Internett, men du kan også bruke en enkel PHP-funksjonen støttes av de fleste web-verter. Denne funksjonen, htmlspecialchars (), vil konvertere noen spesielle tegn i en tekststreng inn de nødvendige HTML enhetskoder.

Bruksanvisning

1 Bruk et spesialtegn diagram for å bestemme HTML foretaket koden du må bruke. Vanlige symboler som krever disse foretakets kodene inkluderer ampersand, opphavsrett og to piler vinkel anførselstegn. Bruk "" for opphavsrett symboler og "&" for-tegn. Vinkel sitater kommer i høyre og venstre, eller "» "og" «" hhv. De fleste nettlesere vil vise-tegn uten bruk av en enhet kode, men det er ansett som en god praksis å bruke enheten kode uansett.

2 Koden din HTML-fil som du vanligvis ville, men lagre det som en .PHP fil. Finn din tekst som inneholder spesialtegnet og angi den som en variabel som så:

$ Your_string = 'Din tekst som inneholder spesialtegn';

På en linje under den koden, skriver du inn følgende:

$ Your_string = htmlspecialchars ($ your_string);

I koden ovenfor, setter du variabelen til verdien av htmlspecialchars () -funksjonen, som igjen bruker samme variabel som parameter. Denne koden konverterer dine spesialtegn for korrekt visning i nettlesere.

3 Pakk din PHP-kode i å åpne og lukke PHP koder slik at serveren vil vite å behandle denne koden før det sendes til nettleseren. Koden vil se slik ut:

<? Php

$ Your_string = 'Din tekst som inneholder spesialtegn';

$ Your_string = htmlspecialchars ($ your_string);

?>

4 Vise innholdet i variabelen hvor du vil at teksten inneholder spesialtegn som skal vises på siden. Du kan gjøre det slik:

<? Php echo $ your_string; ?>

Koden ovenfor kan gå hvor som helst innenfor <body> kodene i HTML-dokumentet, forutsatt at du vil at teksten skal vises i nettleseren. Du kan også bruke den koden mellom <title> koder, for eksempel for å gjøre tegn vises i tittellinjen i nettleseren.