Slik konverterer til VOB

VOB er en filtype som henviser til hoved filen på en DVD. Det står for "DVD Video Object". VOB-formatet er qutie forskjellig fra vanlige videoformater på datamaskinen, for eksempel AVI eller MPG. Disse videoformater kan spilles på mange videospillere. For å endre disse filene til noe som kan brennes på, og spilte med en DVD-spiller, men må du gjøre en konvertering fra videoformatet til VOB.

Bruksanvisning

1 Last ned et program som kan konvertere til VOB format. Et eksempel er Format Factory (se Ressurser). Klikk på koblingen for nedlasting på nettstedet, og klikk deretter "OK" eller "Lagre fil" avhengig av innstillingene dine, når et vindu dukker opp.

2 Dobbeltklikk på omformeren .exe filen for å starte installasjonen. Datamaskinen skal automatisk bruke et program for å åpne arkivet filen du lastet ned, slik at du kan se filen som slutter på ".exe". Hvis ikke, må du laste ned og installere et program som kan åpne arkiver først, som WinRar (se Ressurser).

3 Gå gjennom installasjonsprosessen. Hit "Jeg er enig" i den første lisensavtalen skjermen, etter å ha lest lisensavtalen. Klikk deretter på "Install" i neste skjermbilde. Etter installasjonen, klikk "Finish" for å starte programmet.

4 gå til "Video" fanen til venstre, og se på de knappene under det. Finn "All til VOB" -knappen, og klikk på den. Et nytt skjermbilde dukker opp. Klikk på "Legg til fil", som vil åpne en bla vindu. Finn videofilen, og dobbeltklikk på den for å lukke nettleseren.

5 Klikk på "OK" i forrige skjermbilde for å gå tilbake til hovedskjermen. Videofilen som skal konverteres vil bli oppført under "Source". Trykk på "Start" -knappen øverst på skjermen for å begynne å konvertere.

Hint

  • "Output mappe" er en knapp på hovedskjermen som viser deg hvor din nye VOB fil blir lagret når du er ferdig.