Slik konverterer TS videofiler til QuickTime for Mac

Slik konverterer TS videofiler til QuickTime for Mac


Hvis du har VIDEO_TS filer på en Mac, trenger du programvare som spiller TS video eller konverterer den til en QuickTime-kompatibelt format. VIDEO_TS filer inneholder DVD-tittel og kapittel informasjon, og laste disse filene i en videospiller er som å sette inn en DVD i datamaskinen. Men filene tar opp mye plass på harddisken, og vil ikke spille i alle Mac-programmer. Konvertere dem til QuickTime formatet kan du komprimere TS video, og lagre bare hovedtittel uten DVD statister.

Bruksanvisning

Any Video Converter

1 Besøk any-video-converter.com for den nyeste versjonen av gratis Mac video converter. Installere og starte omformeren.

2 Klikk "Legg til video" for å bla gjennom harddisken for VIDEO_TS filer. Åpne mappen som inneholder filene, og dobbeltklikk på VIDEO_TS IFO-fil for å legge det i omformer. IFO-filen inneholder all video informasjon, og har filnavnet "VIDEO_TS_01."

3 Klikk "Profil", velg "MOV", "H.264" eller "MP4" fra rullegardinmenyen, og klikk deretter på "Konverter nå."

Kigo Video Converter

4 Besøk kigo-video-converter.com. Last ned og installer gratis converter. Start Kigo.

5 Klikk på "Add Files" på toppen av skjermen. Dobbeltklikk VIDEO_TS IFO-filer for å legge dem til konverteren. Kigo konverterer flere filer samtidig.

6 Klikk "Profil", velg "Apple Quicktime" fra menyen, klikk på "Video" og velg "MP4" eller "MOV" som video codec.

7 Klikk "Socket" for å begynne å konvertere videoen.

WinX DVD for Mac

8 Besøk winxdvd.com å laste ned den nyeste Mac-kompatibel versjon av gratis video converter. Installere og starte WinX DVD for Mac.

9 Klikk på "Video", og søk etter VIDEO_TS mapper på Mac. Åpne en mappe, og dobbeltklikker på filen med en VOB forlengelse. For å se forlengelse filens, klikker du filen én gang for å markere filnavnet.

10 Klikk "Profil", velg "MP4", "MOV" eller "H.264" fra rullegardinmenyen, og klikk deretter på "Konverter" for å kode video for QuickTime.

Hint

  • Lagre dine forhåndsinnstillinger for fremtidige konverteringer ved å klikke på programmenyen øverst på skjermen og velge "Lagre".