Slik konverterer VBS til EXE

Slik konverterer VBS til EXE


VBScript (VBS), en forkortelse for "Visual Basic Scripting Edition" er en Microsoft-laget Active Scripting språk som kan utnytte Component Object Model. EXE er en generell filtypen tittelen indikerer en kjørbar fil som kjører som et program i en rekke operativsystemer (for eksempel MS-DOS, Microsoft Windows og OpenVMS).

En måte å konvertere VBS til EXE er å bruke "ExeScript 3.0" konvertering program som kan lastes ned i en gratis prøveversjon. En annen, mer komplisert metode bruker IEXPRESS.EXE programmet på Windows XP, og krever ikke nedlasting av ekstra konvertering programvare.

Bruksanvisning

ExeScript 3,0 Conversion Software

1 Last ned og installer "ExeScript 3.0" konvertering program. En gratis prøveversjon nedlasting er tilgjengelig på: scriptcode.com/howto/convert-vbs-to-exe.html.

2 Kjør programmet på skrivebordet. Opprett en ny VBS-prosjektet ved å gå til "File -> New -> VBScript fil". (For å åpne en tidligere lagret VBS fil, gå til "Fil -> Åpne ...", og velg den aktuelle filen.)

3 Lagre VBS filen ved å klikke på "File -> Save".

4 Klikk på "Properties" panel for å åpne den. Hvis du vil lagre som en konsoll script, velg "Console" i "Set script type =" -feltet. Alternativt kan du kjøre skriptet i minnet, uten programmet å skrive til harddisken, sett "Execution Type =" -feltet for å "Compile".

For å sjekke skriptet henrettelse, klikk på "Project -> Kjør Kilde Raw / ukompilert".

5 Velg "Prosjekt -> Build" for å konvertere VBS filen til EXE. Skriv inn ønsket navn på den nye EXE-fil, og klikk deretter på "Lagre" for å konvertere.

IEXPRESS.EXE

6 Gå til "C:", deretter "Windows", deretter "System32". Dobbeltklikk på "IEXPRESS.EXE" filen for å starte programmet.

I det første velkomstskjermen, velger du "Opprett ny selvutpakking direktiv fil.", Og klikk deretter på "Next".

7 I "Package Purpose" skjerm, velg "Pakk ut filer og kjøre Installasjon Command" og klikk "Next".

I "Package tittel" skjerm, navngi prosjektfilen, hvis ønskelig. Klikk "Next".

I det følgende "Bekreftelse Spør Screen", velg "Nei Tekst" og klikk "Next".

8 I "License Agreement" vinduet, velg "Ikke vis License" hvis du ikke vil at datamaskinens brukere til å svare på et spørsmål. Klikk "Next".

I "Packaged Files" vinduet, velg VBS-filen du ønsker å konvertere. (Klikk på "Legg til" knappen og finn ønsket fil.) Klikk "Next" for å fortsette.

I "Installer programmet til å starte" vinduet, velg "VBS" filen fra rullegardinmenyen. (Dette bør være det eneste valget til stede.)

9 I neste «Vis Window" side, velg "Skjult", deretter "Next". I det neste vinduet, velg "No Message", deretter "Next".

I det følgende "Pakken Navn og Options" skjerm, klikk på "Browse" for å velge konvertering destinasjon mappe, og skriv inn et navn i "File Name" feltet.

Klikk på "skjul Utvinning Fremskritts animasjon fra bruker" boksen og klikk "Lagre".

I "Konfigurer Start" vinduet, velg "No Restart" alternativet, klikk deretter på "Next".

10 Velg "Lagre selvutpakking direktivet (SED) fil" og velg en målmappe hvis ønskelig, og klikk deretter på "Next".

I «Opprett Package" skjerm, klikk "Next" for å konvertere VBS filen til EXE. Når du er ferdig, bør du EXE-filen være plassert i den angitte målmappen.

Hint

  • Den IEXPRESS.EXE Programmet er kun tilgjengelig i Windows XP.