Slik konverterer VBS til PHP

Behovet for å migrere dataprogrammer fra en programmeringsspråk til et annet er en vanlig, men frustrerende oppgave. Som servere er oppgradert, programmerere ofte finne seg selv sittende fast med foreldede programmer. Denne programvaren kan bare gagne brukerne etter oversettelse til den nye plattformen. Visual Basic Script (VBS) er en populær Microsoft programmeringsspråk som ikke er forstått av Linux-baserte webservere der PHP er standard verktøy. Flytte et nettsted fra en Microsoft-system til en linux nettsted krever all VBS kode for å bli omdannet til PHP. Ofte en programmerer vil forsøke dette for hånd. Mens noen manuell tweaking er vanligvis nødvendig, er det ikke det eneste alternativet.

Bruksanvisning

1 Identifiser et program for automatisk konvertering av VBS programmering kode i PHP språk. Denne prosessen er vanlig og verktøy finnes for å effektivisere konverteringen. VBS er vanligvis forbundet med Microsoft ASP server-systemer, så noen verktøy kalt ASP til PHP omformere. Som ASP bruker VBS, disse verktøyene utføre jobben riktig.

2 Last ned og installer konvertering verktøyet, eller opprette en konto for å få tilgang til konvertering programvare. ASP Translator er en praktisk nettside som konverterer kode direkte på sin nettside etter gratis registrering. ASP2PHP er et gratis program tilgjengelig for nedlasting som gir et grafisk brukergrensesnitt for Windows for å oppnå en tilsvarende konverteringsprosess som ASP Overs.

3 Kopier VBS koden fra det opprinnelige programmet du ønsker å konvertere. Som VBS og PHP både samhandle med HTML for websider, godtar ASP Overs HTML delen av skriptet også.

4 Lime inn hele opprinnelige VBS koden inn i konverteringen tekstboksen.

5 Trykk på Convert eller Trans knappen og formatert PHP tilsvar vises i konvertering utgang boksen. Koden interaksjon med HTML vil forbli intakt og alle de vanskelige sidene ved konverteringen vil bli ferdig. Dette inkluderer formatering av algoritmiske looper, kommentar strukturer og variable definisjoner.

Hint

  • Disse konverteringsprogrammer er nyttig og kan spare mye tid. Imidlertid er ingen konvertering perfekt. Noen redigering av oversettelsene er ofte nødvendig for å sikre en bug-gratis program. Alltid teste produktet omfattende og etterligne alle mulige innspill scenarier for å sørge for at algoritmene fungerer som tiltenkt.