Slik konverterer VHS-kassetter til digitale Bruke en iMac

Slik konverterer VHS-kassetter til digitale Bruke en iMac


IMac datasystem har flere tilkoblingsporter som tillater deg å importere lyd og video fra en digital kilde, for eksempel et videokamera eller harddisk. Men hvis du ønsker å ta innholdet i en VHS-kassett, og konvertere den til digital på iMac, trenger du en spesiell adapter kjent som et videoopptakskort. Dette kortet gir deg muligheten til å laste analog basert innhold direkte til et datasystem, som deretter konverterer opplastede filer til digital.

Bruksanvisning

1 Plugg den eksterne fange kortet inn i en USB-port på iMac. Når du kjøper en ekstern opptakskort fra en butikk, sørge for at det er Mac-basert og ikke bare PC.

2 Sett driver installasjons CD i diskstasjonen av iMac. Vent et øyeblikk for installasjonsveiviseren for å laste opp på skjermen. Godta sluttbrukeravtalen, og velg deretter "Macintosh HD" som installasjonsstedet. Følg resten av instruksjonene for å installere driveren på datamaskinen.

3 Sett koaksialkabelen inn i "Out" port på videospilleren, og koble den frie enden av kabelen inn i "In" port på videoopptakskort.

4 Slå på videospilleren, deretter innsatt VHS-kassetten. Load "iMovie" og velg "Capture". Velg digitaliseringskortet som enheten du vil laste opp fra, og klikk deretter på "Record" og trykk "Play" på videospilleren. IMac begynner å fange videoinnhold fra VHS-kassetten.