Slik konverterer VRO filer til MPEG-filer

Hvis du har noen VRO videofiler på datamaskinen din som du ønsker å være i stand til å bruke med et bredere utvalg av programvare og enheter du kan konvertere VRO filer til MPEG-filer. For å gjøre konverteringen må du ha en video konvertering program som støtter hver fil format. AVS Video Converter er redaktørens valg for VRO til MPEG konvertering programvare på Soft29 nettstedet. Med AVS Video Converter vil du være i stand til å enkelt konvertere VRO filer til MPEG-filer.

Bruksanvisning

1 Besøk nettsiden Soft29 (se Ressurser) for å laste ned og installere AVS Video Converter. Det er en gratis nedlasting med en gratis prøveperiode. Du må registrere fullversjonen for å holde programvaren.

2 Klikk på "Browse" -knappen øverst på skjermen. Det er knappen ved feltet for "Input File Name". Dette er hvordan du legger til VRO filene du vil konvertere.

3 Klikk på "Til MPEG" -knappen. Det ligger på verktøylinjen og det setter din utgang filtype som MPEG.

4 Bestem hvor du vil de konverterte MPEG-filer til å gå på datamaskinen. Klikk "Bla gjennom" av feltet for "Output File Name" for å gjøre dette valget.

5 Start konverteringsprosessen. Gjør dette ved å klikke på "Konverter nå" og se på fremdriftslinjen fylle som filene konvertere. Når VRO til MPEG konverteringen er fullført vil du få en pop-up for å gi deg beskjed. Klikk på "OK" -knappen og du kan bruke de nye MPEG-filer.