Slik konverterer VTS til Mpeg

Slik konverterer VTS til Mpeg


VTS, eller Video Tittel Set, er et videoformat som brukes på DVD-er til å lagre lyd og video data. MPEG, eller Motion Picture Experts Group, er en internasjonal standardiseringsorganisasjon som utvikler mange lyd og video kodeker, inkludert MPEG1, MPEG2, MPEG4, og MP3 for lydfiler. Konvertering en VTS-fil til MPEG er nødvendig fordi VTS-filer er ikke kompatible med mange bærbare mediespillere som iPhone, iPod og Zune.

Bruksanvisning

1 Prøv ut BUP Converter er VTS til MPEG Converter (se Ressurser), en enkel å bruke program som kan konvertere mellom nesten alle tenkelige video format. Klikk Bla gjennom for å importere VTS filen og klikk på "Til MPEG" -knappen i menylinjen øverst. Velg en utgang plassering og klikk på "Konverter nå!"

2 Bruk Flash DVD Ripper (se Ressurser) hvis du har flere VTS filer på en komplett DVD som du ønsker å konvertere til MPEG. Klikk "Open DVD" for å åpne DVD, og ​​velg "MPEG" som output format. Klikk "konvertere" for å starte konverteringen.

3 Sjekk ut OJOsoft MPEG Converter (se Ressurser). Denne programvaren kan konvertere nesten alle formater, inkludert VTS, til MPEG. Bare dra og slipp VTS-filen inn i inngangen filnavnet i velg "MPEG" i toppmenyen. Velg en video profil og en utgang plassering og klikk på "Konverter".