Slik konverterer Windows Media til Quick Time

Slik konverterer Windows Media til Quick Time


Hvis du har noen Windows Media-filer i WMV-format som du vil bruke med Quick Time må du konvertere filene. Quick Time filformater inkluderer MOV og QT. For å konvertere fra Windows Media til Quick Time må du bruke en video converter program. Noen programmer som støtter denne type konvertering inkluderer Wondershare Video Converter for Mac og AVS Video Converter. Med en video converter program kan du raskt og enkelt konvertere filene til Quick Time format.

Bruksanvisning

1 Plukk en video converter program du vil bruke, for eksempel gratis AVS Video Converter program.

2 Last ned og installer AVS Video Converter, eller din foretrukne converter program.

3 Input din Windows Media-filer ved å klikke "Browse" i "Input" -delen av AVS Video Converter skjermen. Andre programmer kan ha bare en "Add Files" -knappen.

4 Velg Quick Time som output filtype AVS Video Converter ved å klikke på "To MOV" -knappen. Det er også en rullegardinmenyen ved "Profil" hvor du kan velge hvilken type Quick Time fil, for eksempel QT, hvis du ikke vil at det skal være en MOV-fil. Andre programmer vanligvis har en drop-down menyen.

5 Plukk en utgang reisemål for den nye filen i "Output" delen av skjermen, og klikk på "Konverter" -knappen for å starte konverteringen. Etter fullført, vil en suksess melding vises på skjermen. Lukke den og du kan begynne å arbeide med de nye Quick Time filer du har opprettet.

Hint

  • AVS Video Converter fungerer bare med Windows, men Mac-brukere kan prøve Wondershare Video Converter for Mac.