Slik konverterer WMA for MacBook Pro

Når en lydfil er opprettet, er det gjort ved hjelp av en kompresjonsprosessen. Du kan finne ut hvilken type komprimering prosessen ble brukt ved å se på den filtypen - i tilfelle av en WMA-fil, er komprimering type "Windows Media Audio". Dessverre for MacBook Pro-brukere, er WMA-filer laget for å fungere med Windows, noe som betyr at de ikke er kompatible med Mac-operativsystemet. For å komme rundt dette, kan du bruke et nettsted for å konvertere lydfilen for deg.

Bruksanvisning

Zamzar

1 Hodet til Zamzar.com.

2 Klikk "Velg" fil; velge WMA-filen du vil konvertere.

3 Velg "MP3" fra rullegardinlisten med utenheter. Du kan også velge en av de andre utgangs alternativer hvis du vil.

4 Skriv inn din e-postadresse i boksen, og klikk på "Konverter". Etter konverteringen er ferdig, vil Zamzar sende deg en link til den konverterte lydfil.

Media Converter

5 Gå til MediaConverter.org.

6 Klikk "Last opp en fil" og velg WMA-filen du vil konvertere. Klikk på "OK", og klikk deretter på "Gå til neste trinn."

7 Velg "MP3" fra rullegardinlisten for utgående lyd alternativer. Klikk på "OK".

8 Klikk på "Start". Når Media Converter ferdig konverteringen, vil en nedlastingslink vises. Klikk på den for å laste ned den konverterte lydfil.

Du konverterer den

9 Gå til YouConvertIt.com.

10 Klikk på "Velg det." Velg WMA-filen du vil konvertere.

11 Velg "MP3" fra rullegardinlisten lydfiltyper.

12 Skriv inn din e-postadresse. Klikk på "Konverter det." Når du er ferdig, du konverterer den vil sende deg en e-post med link til lydfil.