Slik konverterer WMA Lossless-format til WAV

Å konvertere WMA lossless-filer til WAV-filer, trenger du Microsofts Windows Media Audio Lossless til Wave Converter-programvare. Dette DOS-basert verktøy kan raskt konvertere disse filene, enten én om gangen eller i bulk. Men for folk som er vant til Windows, kan dette verktøyet virke vanskelig og vanskelig å bruke. Det kan også mislykkes i å fungere hvis du prøver å bruke lange Windows filnavn i DOS-vinduet. Det er flere ting du kan gjøre for å forenkle konverteringsprosessen og øke sjansene for suksess.

Bruksanvisning

1 Last ned Windows Media Audio Lossless til Wave Converter fra Microsofts nettsted. Enten klikk "Kjør" for å installere det fra Microsofts nettsted eller klikk "Lagre" for å laste ned filen på harddisken.

2 Kjør installasjonsfilen. Les lisensavtalen og klikk "Ja" hvis du velger å akseptere det. Velg hvor du ønsker å installere omformer programvare. Noter hvilken mappe programvaren installeres, og klikk "OK."

3 Bruk Windows Media Player til å rippe lyd filen på harddisken hvis den er på CD. Klikk på "Rip" -fanen og velg Format> Windows Media Audio Lossless. Finn WMA lossless fil. Det vil mest sannsynlig være i Min musikk-mappen (Musikk i Windows Vista). Kopier filen til mappen der du installerte WMA Converter-programvare. Endre navn på kopierte WMA-fil navn slik at det er så kort og enkelt som mulig.

4 Naviger til stedet der du installerte WMA Converter-programvare. Høyreklikk på wmal2pcm.exe filen og velg "Properties". Kopier teksten som vises etter "Location:" begynner med navnet på den øverste mappen. Ikke kopier "C: \" før banen.

5 Klikk på Start> Kjør. Skriv "cmd" i feltet, og klikk "OK." Skriv inn cd. Høyreklikk direkte til høyre for denne teksten i kommandovinduet og velg "Lim inn." Trykk enter." Deretter skriver wmal2pcm [file.wma] [file.wav], der "file.wma" er navnet på WMA lossless filen du ønsker å konvertere. Alternativt kan du opprette nye mapper på rotkatalogen til å lagre filene du ønsker å konvertere. Gi mapper navn med åtte tegn eller mindre. Skriv wmalpcm [c: \ wmadir] [c: \ wavdir], der "wmadir" er navnet på katalogen som inneholder WMA lossless filer og "wavdir" er målkatalogen.

6 Les teksten under dine kommandoer i DOS-vinduet for å avgjøre om konverteringen var vellykket. Sjekk også målmappen at du valgte å lagre WAV-filer.