Slik konverterer WMA til MP3 med Open Source

Slik konverterer WMA til MP3 med Open Source


Konvertering fra WMA-filer til MP3 kan gjøres ved hjelp av flere åpen kildekode-programmer. Åpen kildekode-utviklere gi kildekoden for sine applikasjoner, foregående økonomisk gevinst for å la andre programmerere til å endre deres programvare. I tillegg til å gi kildekoden, noen av disse utviklerne gir konverteringsprogrammer for nonprogrammer mens andre lenker til konvertering programmer som er laget med koden sin.

Bruksanvisning

1 MPlayer er en populær open-source media player og konverter fordi den er enkel å bruke samtidig tilby et bredt spekter av tilpasningsmuligheter. Du bare laster WMA-filer til MPlayer og velg "Konverter" fra Verktøy-menyen. Hvis du går denne ruten, sørg for å laste ned filen med tittelen "MPlayer SVN Windows med SMPlayer GUI" med mindre du ønsker å bruke kildekoden for å lage en ny build av MPlayer selv.

2 Ffmpeg er en enkel kommandolinje-basert verktøy for å konvertere WMAs til MP3. Når du åpner programmet, skriv "$ ffmpeg -i [WMAfile.wma] [MP3file.mp3]" (uten anførselstegn) og klikk enter. For [WMAfile.wma] erstatte navnet på WMA-filen du ønsker å konvertere, og for [MP3file.mp3] sette hva du vil kalle det ferdige MP3. Selv om dette er den mest nedstrippet metode, kan brukere som ønsker å konvertere mange WMA-filer på en gang ønsker å gå med et annet alternativ.

3 Konvertering med LAME er en prosess best overlatt til avanserte brukere. Den LAME konvertering teknikken er generelt antatt å være den mest nøyaktige lyd konvertering, men gruppen i seg selv gir bare kildekoden. For nondevelopers skjønt, viser LAME nettstedet en rekke programmer som bruker LAME teknologi for å konvertere WMA til MP3.

Hint

  • Fordi open-source programvare er laget for utviklere, betyr det ikke pleier å være den enkleste å bruke. Brukere ukjente med lyd konvertering kan ønske å gå med en av de mer brukervennlige lukket kildekode alternativer som Windows Media Player og Winamp.