Slik konverterer XLS til DWG

Slik konverterer XLS til DWG


En DWG-fil er en tegning fil brukes til å lagre to-eller-tre-dimensjonale data, og det er ofte brukt for å utforme programmer som AutoCAD. Den XLS filen er et regneark som brukes i Microsoft Excel. Hvis du trenger å importere en graf eller diagram fra Excel i AutoCAD, kan du gjøre dette ved å konvertere XLS til en PDF før slutt konvertere den til en DWG-fil. Denne konverteringen er ikke vanlig, og det kan være noen data går tapt mellom de to versjonene.

Bruksanvisning

1 Last ned et program som konverterer XLS-filer til PDF. To alternativer er XLS til PDF program av Software Informer og Universal Document Converter program (se Resource avsnitt). Disse instruksjonene vil være for Universal Document Converter, men prosedyren for begge programmene er svært like.

2 Åpne Microsoft Excel og dokumentet du ønsker å konvertere. Klikk "Fil" og "Skriv ut", og velg deretter "Universal Document Converter" fra rullegardinmenyen. Klikk på "Properties", "Load Settings" og velg deretter "Regneark for å PDF.xml." Klikk "Open" og deretter "OK" to ganger for å starte konverteringen. PDF-dokumentet åpnes automatisk.

3 Last ned PDF til en DWG omformer. To alternativer er den Eventuelle DWG og Aide CAD-programmer (se Resource avsnitt). Disse instruksjonene er for Eventuelle DWG-programmet, men metodene som brukes for begge programmene er svært like.

4 Åpne konverteringsprogram. Klikk "Legg til PDF-filer" og velg den konverterte PDF-filen. Klikk på "Konverter" -knappen for å gjøre PDF til en DXF fil.

5 Åpne AutoCAD eller andre DWG program som du eier. Klikk på "File", "Open" og velg DXF fil fra konverteringen. DXF-filer er kompatible med DWG-filer, så alt du trenger å gjøre er å lagre filen som en DWG. Klikk på "File", "Lagre" og velg deretter "DWG" som filtype. Klikk "Lagre" for å lagre dokumentet som en DWG-fil.