Slik konverterer YouTube videoer til WMV-format

Slik konverterer YouTube videoer til WMV-format


Så, har du funnet en YouTube-video som du ønsker å beholde. Kanskje du har tenkt å bruke den for en presentasjon eller bare for å vise til noen venner som ikke har tilgang til Internett. Kanskje du bare ønsker å lagre den for deg selv. Uansett tilfelle, gjør dette er enkel, takket være en nettside som heter Keepvid.com, som vil tillate deg å lagre YouTube-videoer til datamaskinen. Konvertere disse videoer til Windows Media Video (WMV) format er bare et annet enkelt program unna.

Bruksanvisning

Lagre YouTube video til datamaskinen

1 Finn YouTube-videoen du ønsker å lagre, og kopiere sidens URL fra adressefeltet i nettleseren din.

2 I et nytt nettleservindu eller fane, gå til keepvid.com, og lime inn den kopierte URL i URL-boksen og klikk "Last ned".

3 Svar ordet virvar (på plass for å hindre automatiserte forespørsler til KeepVid server), og velge en av de tilgjengelige video kvaliteter til å laste ned. Vanligvis vil det være to til tre alternativer å velge: en lavere kvalitet FLV format og ett eller to høyere kvalitet MP4-format.

4 Lagre filen på et sted på harddisken din kan du enkelt få tilgang til, for eksempel Mine dokumenter eller skrivebordet.

Konvertering filen til WMV

5 Last ned og installer en videofil konvertering program. For Windows-brukere, er det beste alternativet Windows Media Encoder 9 (WME), tilgjengelig for lastes ned gratis direkte fra Microsofts nettsted.

6 Begynn WME og velg "Konverter en fil" fra Wizards menyen som dukker opp når programmet først starter.

7 Åpne FLV eller MP4-filen du lagret fra KeepVid, og velge et nytt navn og en plassering for den konverterte filen. Du får tilgang til Windows Utforsker til å velge en plassering ved å klikke på "Bla gjennom ..." alternativet.

8 Klikk "Next", og du vil bli tatt til innholdsdistribusjon siden. Denne siden og de neste to har ulike alternativer for å angi ytterligere koding alternativer, for eksempel lyd- og bildekvalitet, og andre tilleggsinformasjon, for eksempel titler og undertekster, forfattere og vurderinger.

Hint

  • Mac-brukere kan være lurt å prøve Prism av NCH Software for å konvertere sine YouTube-videoer til WMV format.
  • Mac er ikke, som standard, kompatibel med WMV-format, siden WMV er et Windows-proprietær filtype. Andre kodeker vil være nødvendig før en Mac vil spille WMV-filer.