Slik kopierer alle harddisk partisjoner

Slik kopierer alle harddisk partisjoner


Partisjonere en harddisk er som å lage en annen harddisk innenfor denne harddisken. For eksempel stasjonsbokstaver for to helt forskjellige harddisker i Min datamaskin siden vises som (C :) og (D :). To områder innenfor en enkelt harddisk vil også vises som egne stasjonsbokstaver, som (C :) og (D :). Kopiere informasjon fra en harddisk partisjon er nøyaktig samme prosessen du vil bruke til å kopiere all informasjon fra en egen harddisk.

Bruksanvisning

1 Åpne "Min datamaskin" side på datamaskinen. Dobbeltklikk på partisjonen som du vil kopiere.

2 Velg alle filer og mapper i partisjonen ved å trykke "Ctrl" og "A" -tastene på tastaturet. Deretter trykker du "Ctrl" og "C" for å kopiere all informasjon.

3 Gå tilbake til Min datamaskin og åpne backup harddisken, som er den harddisken du skal kopiere partisjoner til.

4 Lag en mappe i backup harddisk som sier noe sånt som "Lokal disk (D :) Back Up». Åpne mappen og trykk "Ctrl" og "V" for å kopiere all informasjon fra harddisken partisjon til backup harddisk da.

5 Vent til alle data for fullt kopiere til backup harddisk. Dette trinnet kan ta flere minutter, om ikke timer. Det avhenger av dataoverføringshastigheter på harddiskene.

6 Gjenta denne prosessen for alle partisjoner som er på harddisken din. Det er ikke mulig å kopiere alle de områdene samtidig med mindre du bruker spesiell programvare eller programmer, som ikke er tilfelle her.

Hint

  • Ikke åpne noen filer eller åpne opp programmer fra den partisjonen som blir kopiert. En fil som er i bruk for øyeblikket ikke er i stand til å bli kopiert. For eksempel kan du ikke kopiere et bilde når du ser på det med et program.