Slik kopierer CD-spor til en harddisk

Slik kopierer CD-spor til en harddisk


CDer er CDer som kan lagre digital informasjon, for eksempel bilder, Word-dokumenter og musikkfiler. Datamaskiner spille musikk-CDer, og har også muligheten til å kopiere musikk på CD til en harddisk. Dette er kjent som å rippe en CD, og ​​det krever bruk av lyd programvare som Windows Media Player eller iTunes. Når dratt, datamaskinen spiller filene uten bruk av CD.

Bruksanvisning

1 Åpne Windows Media Player, iTunes eller annen lyd spiller programvare installert på datamaskinen.

2 Sett i CD-stasjonen.

3 Sjekk alle boksene ved siden av sangen sporene som du ønsker å laste ned fra CD-spor listen som vises. Fjern merkingen av sanger du ikke ønsker å rippe på din datamaskin.

4 Velg "Kopier CD", "Rip CD" eller "Import CD" på spilleren. De fleste spillerne har knapper som skal vises automatisk når du setter inn en lyd-CD i datamaskinen mens spilleren er på. Hvis den ikke gjør det, søke etter kommandoen under spillerens "Fil" -menyen.

5 Velg "Kopiere CD-er uten beskyttelse" hvis du blir bedt av en CD beskyttelse vindu. Hvis du velger dette alternativet, i motsetning til å legge til beskyttelse, vil tillate deg å spille CD-nedlastinger fra hvilken som helst datamaskin. Beskytte dine CD-spor betyr bare at datamaskinen skal spille dem.

6 Bekreft et gyldig Internett-tilkobling med datamaskinen for å sikre at spilleren vil være i stand til å laste ned all nødvendig albuminformasjon for å lagre med lydspor som albumtittel, albumgrafikk, spore kunstnere og sang lengde.

7 Se fremdriftslinjen som vises ved siden av hver sang for å bekrefte at kopieringen er fullført. Ikke ta ut CD til datamaskinen Rips alle sjekket spor.