Slik kopierer CDer Med en Toshiba L505 Laptop

Slik kopierer CDer Med en Toshiba L505 Laptop


Toshiba L505-serien laptop kan kopiere CD-plater med Toshiba eller Windows-programvare. Bruk Toshiba Disc Creator-programvare for å lage en sikkerhetskopi av data plate med den opprinnelige CD. Slik kopierer du en lyd-CD som kan spilles av på en standard CD-spiller, kan du bruke Windows Media Player til å overføre sanger fra CD til harddisken på PC-en og deretter kopiere disse filene til en tom, skrivbar plate.

Bruksanvisning

Kopier data-CD

1 Sett inn data-CD du ønsker å kopiere i datamaskinens optiske stasjonen.

2 Klikk "Start" og deretter "Alle programmer". Marker Toshiba-mappen, velg "CD og DVD Programmer" og deretter "Disc Creator."

3 Klikk "Disc Backup" i "Toshiba Disc Creator" -menyen. CD-filer vises på venstre side av programvinduet.

4 Klikk på "Start Backup Disc" knappen nederst til høyre i programvinduet. Toshiba Disc Creator begynner å lese CD-filer, som kan ta flere minutter. Vis lesing fremgang i "Lage Backup Disc" vinduet. Når leseprosessen er fullført, vil du bli bedt om å fjerne CD som er i den optiske stasjonen og setter inn en tom, skrivbar CD.

5 Sett inn en tom, skrivbar CD i datamaskinens optiske stasjonen og klikk "OK" i "Toshiba Disc Creator" -vinduet. Programmet begynner å kopiere originalfilene på den tomme platen. Når kopieringen er fullført, vil kopi av data-CD bli kastet ut fra den optiske stasjonen.

Kopier Audio CD

6 Klikk "Start", "Alle programmer" og deretter "Windows Media Player." Windows Media Player åpnes på skjermen.

7 Sett inn lyd-CD du ønsker å kopiere i datamaskinens optiske stasjon. Lydfilene vil bli vist og automatisk valgt på skjermen. Hvis du ønsker å kopiere bestemte lydspor, klikk for å fjerne merket i boksen ved siden av hver sang du ikke vil kopiere.

8 Klikk på "Rip CD" knappen på verktøylinjen mot toppen av programvinduet i Windows Media Player. Filene dine blir dratt og lagres i datamaskinens "Music" -mappen, som kan nås gjennom "Start" -menyen. Filene vil også bli lagret i Windows Media Player-biblioteket.

9 Løs ut og fjern lyd-CD og setter inn en tom, skrivbar CD i den optiske stasjonen.

10 Velg rippede filer i Windows Media Player-biblioteket, og dra dem til "Burn liste" på høyre side av programvinduet.

11 Klikk på "Start Burn" -knappen for å begynne å brenne musikken på en CD. Det tar omtrent 10 minutter å brenne en full CD.

12 Klikk "OK" når CDen er ferdig brenner for å løse ut platen. Merke det og oppbevare det på et trygt sted.