Slik kopierer du en Blu-ray til min iPad

Blu-ray-plater har plass til mye mer informasjon enn DVD-er eller CD-er, og de er i stand til å produsere bedre kvalitet lyd og video når den spilles i Blu-ray-spillere. Blu-ray-plater er de samme fysiske størrelse som DVD, men de holder 25 GB per lag, over fem ganger så mye data som det andre formatet. Komprimering av video fra en Blu-ray til å spille på en iPad kan redusere kvaliteten noe, men du vil ha timer med video for å okkupere deg selv mens du venter på tur. IPad spiller MPEG-4, H.264 og H.264 HD-video.

Bruksanvisning

DVDFab

1 Besøk dvdfab.com å laste ned den nyeste versjonen av Blu-ray ripper. Dobbeltklikk på installasjonsfilen for å installere DVDFab Blu-ray Ripper. Starte programmet.

2 Sett inn en Blu-ray-platen i datamaskinen. Klikk på "Source" -menyen øverst på skjermen, og velg Blu-ray-plate fra rullegardinmenyen.

3 Klikk "Blu-ray Ripper" for å utvide menyen format. Klikk "iPad" for å velge iPad format.

4 Klikk på ett alternativ fra hvert valgvinduet i konverteringen panel. For eksempel, merk av i boksen ved siden av en Blu-ray-tittel, som for eksempel "16: 9 Widescreen," å rive bare at tittelen fra platen, og skaper en mye mindre fil enn hele platen.

5 Merk av i boksen ved siden av en språkfil, og hvis du velger å se nærmere på en boks ved siden av en undertittel fil. Alle uselekterte titler, språk og undertekster vil bli tatt ut av iPad videofil.

6 Klikk på "Konverter". Koble iPad til en USB-port på datamaskinen, og start iTunes. Dra den konverterte filen til din iPad.

Xilisoft Blu-ray Ripper

7 Besøk xilisoft.com å laste ned Blu-ray konvertering verktøyet. Installer programvare og lansere Xilisoft Blu-ray-til-iPad Converter.

8 Sett inn en Blu-ray-plate inn i datamaskinen, og klikk på bildet av en plate på toppen av skjermen. Velg Blu-ray-stasjon, og klikk "OK."

9 Klikk på "Device" -menyen og velg "iPad" fra listen. Merk av i boksen ved siden av tittelen du vil trekke ut fra platen, og klikk på "Konverter" for å begynne å trekke ut filen.

10 Koble iPad til datamaskinen og start iTunes. Dra konvertert Blu-ray video til iPad.

4Media Blu-ray Converter

11 Besøk mp4converter.net å laste ned Blu-ray converter. Installere det og kjøre programmet på datamaskinen.

12 Sett inn en plate og klikk "Disc" for å velge Blu-ray-stasjon fra listen over tilgjengelige stasjoner. Klikk på en tittel i utvalgsvinduet for å velge hvilken fil for å trekke ut fra platen.

1. 3 Klikk på "Profil". Velg riktig iPad format på Format-menyen. Klikk på "Konverter nå" på toppen av skjermen.

14 Koble iPad til en USB-port på datamaskinen. Start iTunes og dra den konverterte videoen til enheten.

Hint

  • Spillefilmer bruker et widescreen format, selv om iPad skal vise video i et 4: 3-format, som en TV. Konvertering Blu-ray-plater til iPad format endrer størrelsen på bildet automatisk, men widescreen funksjonene vil ha sorte striper over og under bildet.