Slik kopierer du en CD i Windows

Slik kopierer du en CD i Windows


Windows Media Player er en lyd-program laget av Microsoft. Windows Media Player er innfødt til Windows-operativsystemer. Mediespilleren inneholder alternativer for brukeren å benytte i prosesser som spiller musikk og kopiering av CD-er. Denne kopieringsprosessen er også kjent som "rippe" og "brenner", som betyr at Windows Media Player første eksemplarene CD til harddisken på datamaskinen, deretter tar disse filene og plasserer dem på en skrivbar CD.

Bruksanvisning

ripping

1 Sett inn CDen som du vil kopiere og brenne inn i datamaskinens CD-stasjon.

2 Dobbeltklikk på ikonet på skrivebordet i Windows Media Player for å åpne og kjøre programmet.

3 Klikk på "Rip" -kategorien, som ligger på den øverste delen av Windows Media Player-skjermen. CD-tittelen og spore informasjon vises hvis Internett er på og aktiv. CD-ripping prosessen vil begynne og CD vil kopiere til Windows Media Player-biblioteket i sin helhet.

4 Løs ut CD etter ripping prosessen er fullført. Pass på at du ikke stenge Windows Media Player.

Burning

5 Sett inn en tom CD-RW-plate i CD-brenner stasjonen på datamaskinen. Finn og åpne Windows Media-mappen som har innholdet i den kopierte CD.

6 Lag en Windows Media-spilleliste ved å velge hvilke musikkfiler du vil brenne. Klikk på "Library" -knappen, og klikk "Legg til i bibliotek" -knappen. For å laste opp den kopierte CD, klikk på enten "Add Folder" eller "Add File" alternativer.

7 Klikk på "Now Playing" alternativet. Musikkfilene som du har tenkt å brenne vises som en liste. Klikk på "Burn" og velg "All Music" alternativet. Plasser en sjekk av de sangene du vil brenne til CD-RW-plate.

8 Pass på at du ikke går forbi 80-minutters CD data lagringskapasitet som du legger sangene. Hvis du gjør det, vil du få en advarsel fra Windows Media. I rullegardinmenyen plassert på høyre side av Windows Media-programmet, velger du CD-RW-plate, og klikk på "Start Burn" -knappen. CD-brenning prosessen vil begynne. Når dette er over, vil du ha en perfekt kopi av den opprinnelige CD.