Slik kopierer du en sirkel på bane Illustrator

Når du lager grafikk design, ønsker du å fremskynde prosessen for å få arbeidet gjort så raskt som mulig, samtidig som det sikrer kvalitet. Men hvis du har et design der du har en rekke elementer, slik som sirkler, som vil bli plassert langs en buet linje, vil du finne det svært vanskelig å få ting akkurat. Men hvis du arbeider i Illustrator, kan du bruke stier for å komme rundt dette problemet.

Bruksanvisning

1 Begynn Illustrator. Velg "Fil" fra menyen og velg "Open". I dialogboksen, bla til og åpne et dokument du ønsker å legge til en linje av sirkler til.

2 Velg "Ellipse" verktøy fra verktøylinjen. I alternativene på toppen, velg "Fill" og "Stroke" farger du ønsker. Hold nede "Shift" -tasten og tegne din sirkel. Endre til "Selection" -verktøyet, Hold nede "Shift + Alt" -tastene, klikker du på sirkelen og dra for å lage en kopi.

3 Velg begge, og dobbeltklikk på "Blend" -verktøyet. I dialogboksen, angi antall kopier du vil mellom de to du allerede har. Klikk på "OK".

4 Velg "Pen" verktøy fra verktøylinjen og bruke den til å trekke ut den veien du vil at sirkler for å samsvare med. Dra med musen når du legger punktene for å justere kurven på linjen.

5 Bruk "Selection" verktøyet for å velge både linjen av sirkler og banen. Velg "Objekter" fra menyen og velg "Blend". Fra alternativene, velger du "Erstatt Spline." Sirklene har nå blitt justert til banen. Lagre arbeidet ditt.