Slik kopierer du en WordPress Blog til Localhost

Når du skriver "localhost" i nettleseren din, er du tilgang til lokale datamaskinen og filene som er lagret i den. Den "localhost" Web-adresse er aktivert når du har en webserver installert på din lokale maskin som Apache eller IIS. Webutviklere bruker ofte dette som et utviklingsmiljø før du setter nettsteder på nettet. Hvis du ønsker å oppgradere din eksisterende WordPress nettsted, men ønsker å gjøre det offline, kan du flytte hele området over til din lokale maskin. Du trenger bare å ha minimumskravene for en WordPress installasjon: PHP og MySQL.

Bruksanvisning

1 Opprett en ny mappe der "Localhost" filene ligger. Sjekk dokumentasjonen til nettserverinstallasjon hvis du er usikker på hvor denne mappen ligger.

2 Åpne en FTP-klient som FileZilla, SmartFTP eller CuteFTP og koble til din WordPress nettstedet.

3 Kopiere over alle filene fra din WordPress nettstedet til mappen du opprettet.

4 Logg deg på kontrollpanelet til WordPress Web vert og tilgang phpMyAdmin.

5 Velg din WordPress database. Klikk på "Export" og "Go" for å laste ned SQL-fil.

6 Åpne SQL-filen i Notepad og erstatte alle forekomster av domenenavnet med localhost adressen. For eksempel, hvis din WordPress URL er "mywordpress.com" og du har lagret alle dine WordPress filene i den lokale mappen "wordpress", finne alle forekomster av "mywordpress.com" og erstatte dem med "localhost / wordpress."

7 Få tilgang til lokale datamaskinen phpMyAdmin. Hvis du brukte en samlet installasjon som XAMPP eller WAMP, vil den bli plassert i localhost / phpmyadmin.

8 Opprett en ny tom database og gi den navnet "wordpress".

9 Kopier all tekst fra SQL-filen, gå tilbake til den tomme databasen og klikk på "SQL" -kategorien. Lim inn den kopierte teksten i boksen og klikk på "Go". All database informasjon fra din WordPress nettstedet er nå tilgjengelig på din lokale maskin.

10 Gå til din lokale mappen der WordPress filene ligger. Åpne opp "wp-config.php" filen i Notepad.

11 Endre databaseinformasjon til den lokale datamaskinen informasjon. For MySQL vertsnavn, skriv "localhost;" for databasen brukernavn, skriv "root;" og for databasenavnet, skriver du "wordpress". Hvis du ikke har angitt et passord for MySQL database, la databasen passordinformasjon tomt. Lagre endringene.

12 Åpne nettleseren og gå til "localhost / wordpress" for å vise din WordPress nettstedet.