Slik kopierer DVD 9 til DVD 4

Slik kopierer DVD 9 til DVD 4


Kopiere en DVD til en DVD-R-plate krever komprimering. En standard DVD (DVD 9) inneholder 8,5 gigabyte med data, som er for mye å passe på en 4,3 GB DVD-R-plate. Den ripping av den opprinnelige DVD og den nødvendige kompresjon kan oppnås med gratis programmer tilgjengelig på Internett. Disse verktøyene gir enkel kopiering av DVD-plater.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer AVS DVD Copy (se Resources). Når programmet er installert, setter du inn DVDen du vil kopiere inn i datamaskinens DVD-stasjon. Hvis du har to DVD-stasjoner, spiller det ingen rolle hvilken du bruker.

2 Åpne programmet. Klikk på "Kopier DVD" -knappen øverst i venstre hjørne av programvinduet. Under det, velge inngang DVD-stasjonen (den med platen du nettopp satt inn). Neste velge en "Kopier Mode", enten "Hele DVD", "Uten Extras" eller "Bare film».

3 Velg utgang banen for DVD data. En god sti er å kopiere til harddisken ved å plukke en mappe på harddisken for DVD rip-filer. Bruk "Browse" -knappen for å finne denne mappen og velg det. Klikk på "Start kopieringen" -knappen nederst i vinduet for å starte kopieringen.

4 Vent til programmet for å fullføre kopiprosedyren. Dette vil ta ca 30 minutter i gjennomsnitt. Etter at DVD har blitt kopiert til harddisken mappe, vil programmet be deg om en tom DVD-R, så setter en i DVD-brenneren. DVD-filer vil nå bli brent til den tomme disken. Etter brenningen er fullført, vil du være i stand til å ta ut platen og spille den av på en hvilken som helst DVD-spiller eller DVD-ROM-stasjonen.