Slik kopierer en gammel harddisk til en ny

Slik kopierer en gammel harddisk til en ny


Kopiere informasjon fra en gammel harddisk til en ny harddisk kan være en utfordring, spesielt hvis begge harddiskdatakontakter er ikke kompatible med datamaskinen. Men det er maskinvare og programvare verktøy tilgjengelig som kan gjøre deg i stand til å kopiere informasjon fra en harddisk til en annen, uavhengig av datakontakten, ved å følge en enkel prosedyre.

Bruksanvisning

1 Plugg hver harddisk i en USB-harddisk kabinett. Sørg for at både strøm- og datakablene inne kabinettene er tett koblet til hver harddisk.

2 Plugg USB-kabler fra hver kabinett til en av USB-portene på Windows-maskinen.

3 Klikk på "Start" -knappen, velg deretter "Min datamaskin" (hvis du kjører Windows XP) eller "Computer" (hvis du kjører Windows Vista eller 7).

4 Høyreklikk på den nye harddiskikonet, og klikk deretter på "Format ..." i rullegardinmenyen som vises. Klikk på "Quick Format" boksen i "Format" vinduet som vises.

5 Klikk på "Start" -knappen for å formatere den nye harddisken. Vent en melding vises som sier at formateringen er fullført.

6 Klikk på "Tools" -menyen i "Min datamaskin" eller "Computer" -vinduet, og velg deretter "Mappealternativer" i rullegardinlisten som vises.

7 Velg "View" -fanen, og klikk deretter på "Vis skjulte filer og mapper" -knappen. Trykk på "Apply" -knappen, og klikk deretter på "OK" -knappen for å lagre innstillingen.

8 Dobbeltklikk på harddisken ikonene ligger i "Min datamaskin" eller "Computer" vinduet for gamle og nye harddisker som er koblet til en USB-port på datamaskinen. Et vindu for hver harddisk vises og vise innholdet på stasjonen.

9 Klikk på vinduet på den gamle harddisken og deretter velge og hold nede "CTRL" -tasten, og trykk deretter på "A" -tasten. Alle filer på den gamle harddisken skal nå være uthevet.

10 Klikk på "Edit" -menyen øverst på den gamle harddisken vinduet, og klikk deretter på "Kopier" i rullegardinmenyen som vises.

11 Velg "Edit" -menyen øverst på den nye harddisken vinduet, og velg deretter "Lim" i rullegardinmenyen som vises. Alle filer og mapper fra den gamle harddisken vil nå kopiere til den nye harddisken.