Slik kopierer en oppstartbar USB

Kopiere en oppstartbar USB-stasjon er viktig i tilfelle du ønsker mer enn en oppstartbar USB på hendene. Kanskje du ønsker å bruke den på mer enn én datamaskin eller ønsker å ha mer enn en backup. Du kan selv ønsker å lage en oppstartbar USB for en venn, kollega eller et familiemedlem.

Bruksanvisning

1 Sett inn USB-enheten du ønsker å lage oppstartbar. Klikk "Start" og deretter "Min datamaskin" og dobbeltklikk på USB-stasjonen for å vise innholdet. Sikkerhetskopier USB-enheten ved å dra og slippe innholdet i datamaskinens skrivebord. Til slutt, gå tilbake til "Min datamaskin", høyreklikk på USB-enheten, og klikk "Format". Under stasjonstype, velger du "FAT" for å formatere harddisken til en "FAT" format.

2 Åpne MakeBootable og klikk på enheten du ønsker å lage oppstartbar. Når du har valgt, klikk på "Make Bootable."

3 Sett enheten du vil kopiere. Klikk "Start" og deretter "Min datamaskin" og dobbeltklikk på USB-enheten for å åpne og vise innholdet. I tillegg gjør det samme for USB-enheten du nettopp formatert. Dra og slipp innholdet på USB-enheten du ønsker å kopiere fra i den nylig formatert USB-stasjonen. Når kopieringen er fullført, vil du ha en kopi av oppstartbar USB-enhet.

Hint

  • Hvis USB-stasjonen ikke vil fungere med lage oppstartbar prøve HP Drive Key Boot Utility. I tillegg, hvis du ønsker å ha et kraftig program som vil gjøre en oppstartsenhet fra andre enn USB-enheter media, kjøpe FlashBoot.