Slik kopierer en plate til en harddisk

Slik kopierer en plate til en harddisk


Hvis du har en CD eller DVD som du bruker ofte, sparer mye tid og slitasje på platen ved å kopiere innholdet til harddisken på datamaskinen. Hvorvidt innholdet på platen er datafiler, musikkfiler eller videoer, kan du kopiere hele platen til harddisken i løpet av minutter.

Bruksanvisning

1 Sett inn CD eller DVD du vil kopiere til harddisken i den optiske stasjonen på datamaskinen.

2 Dobbeltklikk på "Computer" eller "Min datamaskin" ikonet på skrivebordet eller Start-menyen. Bla til stasjonen eller mappen du vil kopiere innholdet på CD eller DVD. Minimer "Computer" eller "Min datamaskin" ved å klikke på symbolet "-" i øvre høyre hjørne av vinduet.

3 Åpne et annet "Computer" eller "Min datamaskin" -vinduet (du kan åpne mer enn én om gangen). Klikk stasjonsbokstaven i vinduet som korresponderer med CD- eller DVD-stasjonen.

4 Trykk på "Ctrl" og "A" -tastene samtidig for å merke og velge alle filene og mappene på CD eller DVD. Høyreklikk på ett av de markerte filer eller mapper, klikk på "Kopier" alternativ på hurtigmenyen. Maksimer den første "Computer" eller "Min datamaskin" skjermen ved å klikke på fanen på oppgavelinjen i Windows.

5 Klikk hvor som helst inne i vinduet på mappen du ønsker å kopiere filene, og trykk deretter "Ctrl + V" -tastene på samme tid. Alternativt kan du høyreklikke i målmappen og klikk "Lim" linken på hurtigmenyen.

6 Vent til Windows for å kopiere alle filer og mapper fra CD / DVD til målmappen. Når kopieringen er ferdig, trykk på "F5" tasten for å oppdatere innholdet i målmappen. Kontroller innholdet er det samme som CD eller DVD som du kopierte filene.