Slik kopierer gjenopprettingspunkter

Slik kopierer gjenopprettingspunkter


Systemgjenopprettingspunkter gi din Windows-maskin med en sikkerhetskopi av registerinnstillinger. Hvis du installerer et program som ødelegger registret eller gjør maskinen ubrukelig, systemgjenopprettingspunkter rulle tilbake endringer. Dette hjelper deg å gjenopprette en datamaskin som ikke starter. Du kan sikkerhetskopiere disse systemgjenopprettingspunkter til en diskett, CD eller DVD. Dette er gunstig for folk som er opptatt av feil på harddisken og mister systemet gjenopprette filer.

Bruksanvisning

1 Klikk på Windows "Start" -knappen, og klikk deretter "Computer" på høyre side av menyen. Dobbeltklikk på harddisken som inneholder gjenopprettingspunktene. For de fleste installasjoner, er dette den "C" -stasjonen.

2 Dobbeltklikk på "System Volume Information" -mappen. Dette viser alle systemet gjenopprettingspunkter. Filene er merket med en "_restore" prefiks. Alle filene med prefikset er gjenopprettingspunktene.

3 Sett inn tom plate i stasjonen. Hold "Ctrl" tasten nede og klikker på hver gjenopprette filen du vil kopiere. Høyreklikk en av disse filene og velg "Kopier" fra menyen.

4 Klikk på Windows "Start" -knappen på nytt, og klikk på "Computer". Høyreklikk på stasjonen med backup media og velg "Lim inn." Dette skaper en sikkerhetskopi av systemet gjenopprette filer.