Slik kopierer IAS Config

Internet Authentication Service (IAS) er en Microsoft Windows Server operativsystemet komponent. Det er først og fremst brukes for sentralisert administrasjon av alle aspekter av brukerautentisering. Operativsystemet spekter Windows Server er utviklet for bedriftsapplikasjoner, inkludert bedriftens server-systemer, for eksempel. Med "netsh" kommandoen i Command Prompt, sammen med bruk av din USB flash-stasjon, kan du kopiere konfigurasjonen fra en Windows Server-maskin til en annen.

Bruksanvisning

Source Server

1 Sett inn USB-flash-enheten i en ledig USB-port på kildedatamaskinen. Det vil bli lagt til grunn at denne stasjonen vil bli tildelt bokstaven "E."

2 Klikk på Windows "Start" -knappen, skriv "Ledetekst" i søkefeltet, og klikk deretter på "Ledetekst" i resultatene. En ledetekstvinduet vises.

3 Skriv "netsh aaaa showet config> e: \ fil.txt" og trykk "Enter" på tastaturet. Dette vil skape "fil.txt" fil, der konfigurasjoner innstillinger vil bli lagret og vil bli kopiert til USB flash-stasjonen.

Destinasjon Server

4 Sett inn USB-flash-enheten i en ledig USB-port på målmaskinen. Det vil bli lagt til grunn at denne stasjonen vil bli tildelt bokstaven "E."

5 Klikk på Windows "Start" -knappen, skriv "Ledetekst" i søkefeltet, og klikk deretter på "Ledetekst" i resultatene. En ledetekstvinduet vises.

6 Skriv "netsh exec e: \ fil.txt" og trykk "Enter" på tastaturet. En melding skal vises som vil indikere at konfigurasjonen oppdateringen har vært vellykket.