Slik kopierer musikk til en harddisk

Slik kopierer musikk til en harddisk


Kopiere musikk til en harddisk er en måte å lagre musikk på datamaskinen din, slik at du kan nyte det mens du bruker datamaskinen og gjør det mulig for deg å lage egne CDer. Best av alt, kan du kopiere musikk til harddisken i løpet av minutter. Mange digitale musikkspillere, som iTunes, Windows Media Player og Winamp, har opplasting evner og enten komme med datamaskinen, eller er gratis å laste ned.

Bruksanvisning

1 Åpne din digitale musikkspiller av valget.

2 Sett inn en CD med musikk i CD-stasjonen på datamaskinen.

3 Last opp musikken, som kopierer musikken på harddisken.

Hvis du bruker iTunes, kan en melding dukke opp som sier "Vil du importere CD '(navnet på CD)" til iTunes-biblioteket? " Klikk på "Ja." Hvis denne meldingen ikke vises, klikker du på "Importer CD" knappen nederst til høyre i iTunes. CDen vil nå laste opp i iTunes, og vil da være på harddisken.

Hvis du bruker Windows Media Player, klikker du på "Rip" -knappen nær toppen av spilleren. Klikk på "Start Rip" -knappen, som du finner i nederste høyre hjørne, og CD-en du har satt inn vil bli kopiert til harddisken.

Hvis du bruker Winamp, klikk på "Media Library" -fanen, som du finner på venstre side nær toppen av spilleren. Finn CD-stasjonen nær bunnen av listen i venstre kolonne og klikk på den. Klikk på "Rip" -knappen, som er nær bunnen av spilleren, og at CD vil kopiere på harddisken din.