Slik kopierer og lim fra en fil til en e-post

July 13 by admin

Slik kopierer og lim fra en fil til en e-post


Mange PC-brukere ikke skrive e-postmeldinger direkte i e-postprogrammet. I stedet, de dra nytte av stavekontroll funksjoner og skrift, avstand og fargeredigeringsmuligheter av tekstbehandlingsprogrammer til å lage sine meldinger på forhånd. Bilder, diagrammer og grafer er også ofte laget i tredjepartsprogrammer før de blir lagt til en e-postmelding. Når du forstår den nødvendige kommandoer, kopiere og lime inn nesten alt innhold fra en fil i en e-postmelding blir en rask oppgave.

Bruksanvisning

1 Åpne filen som inneholder den informasjonen du vil kopiere og lime inn.

2 Klikk på begynnelsen av blokken av innholdet du vil kopiere, og hold museknappen nede og dra til du kommer til slutten av blokken. Slipp museknappen for å markere innholdet.

3 Trykk på "Ctrl" og "C" -tastene samtidig for å kopiere innholdet til utklippstavlen på datamaskinen. Bruk "Command" og "C" tastene hvis du bruker et operativsystem Macintosh.

4 Åpne e-postprogrammet og opprette en ny e-postmelding.

5 Klikk i hoveddelen av den nylig skapte meldingen.

6 Trykk på "Ctrl" og "V" -tastene samtidig for å lime inn innholdet fra utklippstavlen inn i e-postmeldingen. Bruk "Command" og "V" -tastene hvis du bruker et operativsystem Macintosh.

Hint

  • De fleste programmer også tillate deg å bruke menyvalg for å utføre kopier og lim kommandoer. Finn disse kommandoene ved å klikke på "Rediger" i menylinjen øverst på skjermen og velge ønsket kommando.
  • Macintosh "Command" tasten er noen ganger kalt "Apple" -tasten. Du vil se en Apple-logo trykt på tasten hvis du bruker en Apple-merkede tastatur.
  • Noen e-postprogrammer kan bare håndtere ren tekst. Hvis du bruker et slikt program, vil en eventuell formatering som skrifttyper, farger eller bord organisasjon fjernes fra teksten du limer inn i e-posten.

Related Articles