Slik kopierer Outlook Express e-post til en Flash Drive i Windows XP

Outlook Express lagrer kopier av e-postmeldinger på datamaskinens harddisk for senere bruk. Du kan sikkerhetskopiere disse e-postmeldinger til en hvilken som helst sted du liker, inkludert en Universal Serial Bus (USB) flash-stasjon, ved å kopiere dem til en ny mappe. Du kan deretter opprette en ny mappe og kopiere filer på en flashdisk akkurat som du ville gjort på harddisken. Hvis e-postmeldinger blir mistet eller ødelagt senere, kan du gjenopprette dem senere ved hjelp av flashdisk backup. Hvis du bruker flere identiteter i Outlook Express, må du opprette en egen backup for hver identitet.

Bruksanvisning

1 Sett inn flash-enheten i en USB-port på datamaskinen. Klikk "Start", "Alle programmer" og "Outlook Express". Klikk "Verktøy" og "Alternativer", klikk på "Maintenance" fanen. Klikk på "Lagre mappe" -knappen. Høyreklikk på stedet under "Ditt personlige meldingslager, finnes i denne mappen," deretter "Select All" for å velge DBX filer. Høyreklikk på stedet igjen, deretter "Kopier".

2 Klikk "Start" og "Kjør". Velg en tekst i tekstfeltet. Høyreklikk på feltet, og klikk deretter på "Lim inn." Klikk på "OK". Klikk på "Edit" og "Select All". Klikk på "Edit" og deretter "Kopier".

3 Klikk "Start" og "Min datamaskin" for å åpne Windows Utforsker. Dobbeltklikk flash-stasjonen. Klikk på "File", "New" og "Folder". Endre navn på mappe med et navn som "Outlook Express Email Backup," trykk "Enter". Dobbeltklikk på e-backup-mappen for å åpne den. Høyreklikk i Windows Utforsker-vinduet, og klikk deretter på "Lim inn."

4 Klikk "Fil" og "Bytt identitet" for å lage en backup for en annen identitet. Velg identitet og klikk "OK." Opprett en egen e-backup-mappen på flash-enheten, og deretter kopiere e-postmeldinger i mappen.

Hint

  • Du kan også klikke på "Edit" og "Kopier til mappe" for å kopiere e-postmeldinger til en flash-stasjon.
  • Opprett en ny e-backup på flash-stasjonen hver gang du laster ned meldinger i Outlook Express.
  • For å gjenopprette Outlook Express e-postmeldinger, må du kopiere og lime inn alle DBX filene tilbake til den opprinnelige e-post lagring mappe ved hjelp av "Import" kommandoen fra "Fil" -menyen.
  • Ikke klikk "Flytt til mappe" for å kopiere dine e-postmeldinger, da dette vil slette meldingene ut av harddisken din.