Slik kopierer Outlook Express Regler og blokkerte avsendere

Det kan ta en god del tid på å konstruere et sett av meldingshåndtering regler og blokkerte avsendere i Outlook Express. Av denne grunn, er du svært lite sannsynlig å ønske å gå inn igjen disse listene manuelt hvis du bytter til en annen datamaskin eller installere Outlook Express. For å gjøre denne prosessen enklere, er all relevant informasjon som er lagret i Windows-registeret. Eksportere Outlook Express regler og blokkerte avsendere fra registeret for å kopiere dem til en annen datamaskin.

Bruksanvisning

1 Trykk Windows-logoen og "R" -tastene samtidig. "Kjør" dialogboks vil vises. Skriv inn "regedit" uten anførselstegn i boksen og trykk "Enter" for å starte Registerredigering.

2 Bruk mappetreet på venstre side av vinduet for å navigere til "HKEY_CURRENT_USER" og "identiteter" mapper. I "identiteter" -mappen, vil det være minst en mappe med et navn som består av bokstaver og tall. Åpne den første. Hvis du har mer enn én mappe her, vil denne prosessen må gjentas med hver mappe under "identiteter" for å sikkerhetskopiere Outlook Express regler og blokkerte avsendere for alle datamaskinens brukere. Fortsett å gå til "Software", "Microsoft", "Outlook Express", "5.0" og "Blokker avsendere" mapper.

3 Klikk på "File", deretter "Export". Mappebanen vises ved siden av "Selected grenen" i vinduet som kommer opp skal samsvare med mappestrukturen som du bladde gjennom, inkludert "Block avsendere" -mappen.

4 Bla til skrivebordet, skriver filnavn "blokkerte avsendere" og klikk "Lagre". Du vil bli returnert til Registerredigering vinduet.

5 Åpne "Rules" -mappen, som kan sees etter å ha rullet ned litt fra "Block avsendere" -mappen. Klikk på "Mail" mappen under "Regler" -mappen.

6 Gjenta trinn 3 og 4. "Mail" -mappen som skal vises i "Selected grenen" boksen. Navn resultatfilen "Mail Rules».

Hint

  • For å gjenopprette sikkerhetskopier på en annen datamaskin, åpne Registerredigering som beskrevet i denne artikkelen. Finn bokstaven-tallkombinasjonen under "identiteter" -mappen av registeret, og deretter åpne sikkerhetskopifilen i Notepad. Endre tegnene som vises i backup-filen slik at de samsvarer med de som vises på datamaskinen som du vil importere sikkerhetskopifilen til. Lagre filen, og dobbeltklikk på den for å importere det.