Slik kopierer til en Maxtor ekstern harddisk Når det er plutselig veldig treg

Hvis du ikke regelmessig bruker Windows-verktøy for å opprettholde din Maxtor harddisk, den stasjonen kan, over tid, fragment data eller utvikle en dårlig sektor. En fragmentert stasjon eller en stasjon som inneholder skadede sektorer, vil kjøre ineffektivt og har problemer med å skrive eller lese filene. Hvis du har problemer med å kopiere data til Maxtor stasjonen fordi disken kjører sakte, kjører Diskdefragmentering og Check Disk kan bidra til å øke hastigheten på stasjonen.

Bruksanvisning

Defragmentere Disk

1 Klikk "Start", "Alle programmer," "Alle programmer," "Tilbehør" og deretter "System Tools." Klikk "Disk Defragmenter."

2 Klikk på "Defragmenter" eller "Defragmenter" knappen for å starte kondensering av filer og mapper på harddisken.

3 Når Windows er ferdig med å defragmentere harddisken din, klikk på "Close" for å gå ut av Diskdefragmentering. Åpne Windows Utforsker til å begynne å kopiere filer til Maxtor stasjonen.

Sjekk Disk

4 Høyreklikk på "Start". Klikk på "Explorer". Høyreklikk på Maxtor-stasjonen, og klikk deretter på "Properties".

5 Klikk på fanen "Tools", klikk på "Søk nå" knappen under "Feilsøking". Klikk "Fortsett" eller skriv inn passordet ditt, hvis du bruker Windows Vista.

6 Fjern merket "automatisk fikse feil i filsystem." Sjekk "Søk etter og forsøk å reparere skadede sektorer." Klikk på "Start".

7 Klikk på "OK" en gang Kontroller disk er fullført. Åpne Windows Utforsker til å begynne å kopiere filer til harddisken.