Slik kopierer til et SDHC-kort

Secure Digital-kort har vært en standard på datamaskiner, kameraer og PDA-er i mange år. De kommer i tre primære varianter: standard SD-kort, omtrent på størrelse med et frimerke; miniSD-kort, rundt på sidene av et miniatyrbilde, og microSD-kort, omtrent halve størrelsen av en miniatyr. Alle disse kortene kommer i Secure Digital High Capacity (SDHC) versjoner, som kan holde 4 GB eller mer av data. For å kunne lese og skrive SDHC-kort, enheter og kortlesere må være kompatibelt med både SD og SDHC-kort. Kopiere til et SDHC-kort er omtrent den samme prosessen som for hvilken som helst ekstern USB-stasjon.

Bruksanvisning

1 Slå på datamaskinen og logg inn. Sett SD-kortet inn i en SDHC-kompatibel kortleser og koble leseren til datamaskinen. Mange bærbare datamaskiner og noen stasjonære inkluderer en SD-kortleser på datamaskinen saken; dette kan eller ikke kan være SDHC-kompatible.

2 Trykk på "Start" -knappen, deretter "Computer" eller "Min datamaskin" (Mac-brukere klikker på Finder "ansikt" ikonet i dock). Klikk på "SD-kort" eller "USB ekstern disk" i vinduet.

3 Åpne en ny Explorer eller Finder-vindu. Naviger til filene du vil kopiere til kortet. Klikk og dra filene inn i SD-kortet vinduet. Velg flere filer ved å holde "Control" eller "Command" tasten samtidig klikke nye filer.

4 Vent til fremdriftslinjen for å avslutte og lukke. Trekk kortet ut av datamaskinen eller leser.

Hint

  • SDHC-kortlesere kan lese vanlige SD-kort (vanligvis 2 GB og mindre). Regelmessige SD kortlesere kan ikke lese ekspanderte SDHC-kort.