Slik kopierer til utklippstavlen i Silverlight

Slik kopierer til utklippstavlen i Silverlight


Silverlight er en Microsoft Office-program som lar deg utvikle ulike medieprogrammer for nettsteder, mobile enheter og PC-stasjonære. Silverlight gir programutviklere å lage programmer for forretningsformål samt å passe forbrukernes behov. Tidligere versjoner av programvaren som kreves for utviklere å bruke Java-skript for å klippe og lime, men den nyeste versjonen av Silverlight tillater brukere å kopiere og lime inn fra utklippstavlen i Windows.

Bruksanvisning

1 Marker teksten du vil kopiere til utklippstavlen. Du kan bruke musen til å høyreklikke og velge deretter kopiere, eller du kan bruke kommandoen funksjonen ved å holde "Ctrl" -knappen og deretter trykke på bokstaven "C"

2 Klikk "Yes" på tillatelse popup-boksen. Når du bruker ett av kopi kommandoer, vises en tillatelse popup-boksen. For å gjøre det mulig å kopiere tekst til utklippstavlen, klikker du "Ja."

3 Sjekk kopiere og lime inn tekst. Skriv inn kommandoen "Clipboard.ContainsText ()" for å sjekke at det du har befalt programmet til å kopiere til utklippstavlen er der. Når du har bekreftet dette er den riktige teksten, kan du fortsette å lime inn kopien.

4 Klikk markøren til området der du vil lime inn kopien. Du kan høyreklikke på musen og velge lim alternativ eller hold "Ctrl" og "V" -knappen på tastaturet samtidig å lime inn kopien.