Slik kopierer til utklippstavlen og lime inn informasjon

Slik kopierer til utklippstavlen og lime inn informasjon


Kopiere og lime inn informasjon på en datamaskin representerer en enkel måte å spare tid. Du kan kopiere tekst, bilder, filer og mapper på datamaskinen utklippstavlen og deretter lime dem inn i et nytt sted. For eksempel, kopiere og lime inn en adresse eller sitat fra en nettside er raskere enn å måtte skrive det. Kopiering skaper en ekstra kopi av data. For å flytte data uten å opprette en kopi, kan du bruke klipp og lim-funksjonen, som beveger seg informasjon fra ett sted til et annet.

Bruksanvisning

vinduer

1 Velg tekst, bilde, fil eller mappen du vil kopiere til utklippstavlen. For eksempel, for å dra tekst markere den, eller klikk på en fil ikon.

2 Hold nede Ctrl-tasten, ofte merket "Ctrl", og trykk på "C" -tasten. Dette kopierer informasjon til utklippstavlen. Du vil ikke være i stand til å se utklippstavlen.

3 Åpne plasseringen der du vil lime inn informasjon. For eksempel, hvis du ønsker å lime inn tekst i en e-post ved å åpne e-postmeldingen. Hvis du ønsker å kopiere en mappe på skrivebordet, minimere alle vinduer slik at skrivebordet er tilgjengelig.

4 Hold nede Ctrl-tasten og trykk på "V" -tasten. Din informasjon vil flytte fra utklippstavlen til den nye destinasjonen.

Mac OS X

5 Velg tekst, bilde, fil eller mappen du vil kopiere til utklippstavlen. For eksempel, for å dra tekst markere den, eller klikk på en fil ikon.

6 Hold nede Kommando-tasten, som kan ha en Apple-symbol, og trykk på "C" -tasten. Dette kopierer informasjon til utklippstavlen. Du vil ikke være i stand til å se utklippstavlen.

7 Åpne plasseringen der du vil lime inn informasjon. For eksempel, hvis du ønsker å lime inn tekst i en e-post ved å åpne e-postmeldingen. Hvis du ønsker å kopiere en mappe på skrivebordet, minimere alle vinduer slik at skrivebordet er tilgjengelig.

8 Hold nede Kommando-tasten og trykk på "V" -tasten. Din informasjon vil flytte fra utklippstavlen til den nye destinasjonen.

Hint

  • Å klippe og lime i stedet for å kopiere og lime inn, bruke kontroll eller Command og "X" -tasten før du limer med kontroll og "V" -tasten.