Slik Last ned spill til en HP iPaq 1945

Slik Last ned spill til en HP iPaq 1945


Hewlett-Packard iPAQ Pocket PC h1945 kan kjøre et bredt utvalg av spill og programmer. HP iPAQ h1945 kjører på Windows Mobile 2003 for Pocket PC operativsystem. Spill og programmer som er kompatible med den versjonen av Windows Mobile for Pocket PC vil kjøre på HP iPAQ h1945. Spill kan installeres ved hjelp av Microsoft ActiveSync.

bruksanvisning

bruksanvisning

1 Sett iPAQ Companion CD i din personlige datamaskin for å installere Microsoft ActiveSync. Velg koblingen for å installere Microsoft ActiveSync. Følg instruksjonene på skjermen for å installere det på systemet ditt.

2 Koble iPAQ til en datamaskin ved hjelp av USB-synkroniseringskabelen. Den lille enden av USB-kabelen kobles til porten på bunnen av iPAQ. Den store enden av kabelen kobles til en datamaskin USB-port.

3 Kjør spillets installere programmet fra datamaskinen.

4 Velg iPAQ-stasjonen når du blir bedt om en installasjon målmappe av installeringsprogrammet. Stasjonsbokstaven vil variere avhengig av datamaskinen oppsett, men begrepet "iPAQ" vil være i navnet.

Hint

  • Hvis Companion CD ikke er tilgjengelig, laste ned Microsoft ActiveSync og installere det på din personlige datamaskin.
  • Sjekk hjelpefilene i spillet for å finne ut om spillet er ditt for alltid, hvis det er en prøveversjon, eller hvis dere trenger noe mer.
  • Sjekk systemkravene til spillet for å sørge for at det vil kjøre på Windows Mobile 2003 for operativsystem Pocket PC.