Slik leser du en ISO-fil på en netbook

En nett-PC er vanligvis kjent for dens praktisk kompakt størrelse, noe som ofte fører til et minimum av fysiske egenskaper. Vanligvis omfatter dette mangelen på en CD-stasjon for å holde sin effektive og liten formfaktor intakt. Hvis du trenger å bruke innholdet i en fysisk plate, kan du velge å stole på en ISO image som en effektiv erstatning. En slik fil er egentlig en kopi av en plate som du kan kjøre etter å ha overført det gjennom en minnepinne eller en annen ekstern lagringsenhet.

Bruksanvisning

1 Installer en bildefil manager til din netbook datamaskinen, for eksempel Undisker (undisker.com), ISOBuster (isobuster.com) eller Magic ISO Maker (magiciso.com). Bruk alle standardvalgene under installasjonen, som å opprette programsnarveier.

2 Start installerte programmet ved hjelp av kjør snarvei, vanligvis tilgjengelig via datamaskinens skrivebord eller sin proprietære startmenyen oppføring.

3 Klikk på "File" menyen etterfulgt av hoved "Open" eller "Åpne Image File" alternativet. Disse typer programmer inneholder generelt et lignende oppsett eller grensesnitt.

4 Bla til ISO-filen du ønsker å utføre og deretter dobbeltklikk for å åpne den med et program du velger. Du kan effektivt vise noe av innholdet innenfor ISO image.

5 Trykk på "Ctrl" tasten etterfulgt av "A" på tastaturet for å velge alle tilgjengelige filer.

6 Høyreklikk markerte filene og velge de viktigste "Extract" eller "Pakk objekter" fra den resulterende hurtigmenyen. Dette gjør at du kan kjøre programfiler som finnes i bildet, for eksempel hovedinstallasjonsveiviseren et program.

7 Klikk for å velge en destinasjon sti / katalog fra den påfølgende dialogen menyen vises, og trykk deretter "OK" eller programmets hoved "Pakk ut" for å fortsette. Tillat utvinning til slutt. Tiden for som vil variere avhengig av dens størrelse og mengden av innhold innenfor ISO-filen.

8 Naviger til utvinning plassering fra datamaskinen. Dobbeltklikk på enhver fil for å få tilgang til det.