Slik leser du en privat Blogspot

Slik leser du en privat Blogspot


Blogspot er en online blogging plattform. Bloggere får en unik nettadresse, eller web-adressen og full kreativ kontroll over sine sider. Brukerne kan velge mellom en rekke eksisterende layout maler eller skreddersy sin egen bruker nettstedets HTML editor. Som et sikkerhetstiltak, kan blogger gjøres privat av sine eiere. Når en side er gjort privat, det kan bare nås av lesere som er angitt av eieren av bloggen.

Bruksanvisning

1 Kontakt eieren av bloggen du ønsker å lese. Hvis bloggeren er en nær personlig venn eller slektning, prøver å ringe dem for raskere tilgang. Hvis du ikke personlig kjenner bloggeren, sende dem en e-post som forklarer hvorfor du ønsker å følge bloggen deres.

2 Avvente svar fra blogger eller fra en Blogspot-representant. Av en blogger vil kontakte deg med flere spørsmål før du bekrefter deg som en tillatt leser. Når du er bekreftet, vil en invitasjon til å lese bloggen bli sendt til din e-post.

3 Følg den aktuelle koblingen i e-postinvitasjonen. Du vil få muligheten til å logge deg på Google-kontoen din, og skaper en ny Google-konto eller fortsetter til bloggen som gjest leser.

4 Åpne blogg. Bokmerke siden for enklere tilgang i fremtiden.

Hint

  • Blogspot vil vanligvis ikke kontakte bloggen eiere på dine vegne. Den raskeste måten å få tilgang til en privat blogg er ved å kontakte eieren direkte.
  • Ikke forsøk å få tilgang til en privat blogg gjennom hacking eller andre manipulerende måte. Dette kan føre til suspenderte Blogspot privilegier eller mer alvorlige konsekvenser.