Slik leser du en smartkort

Et smartkort er et bærbart datakort som kan brukes til å kommunisere med en annen enhet for å hente informasjon fra minnet eller nettverk. Smartkortet kan plasseres inn i en kortleser eller kortterminalen for å lese og betjene radiofrekvensene som vil detalj ut innholdet. I likhet med andre typer data kort, leser et smartkort er enkelt forutsatt at du har rett til enheten for å hjelpe deg å sjekke innholdet. Hele prosessen tar bare minutter.

Bruksanvisning

1 Plugg i kortleseren til USB-porten.

2 Sett smartkortet inn i kortleseren og vente på innloggingsskjermen vises. Dette vil bli bedt om å skrive inn PIN-koden for kortet innlogging. Tast inn PIN-koden din og klikk "Enter" for å lese smartkort innholdet.

3 Klikk på "Start" -knappen om smartkortet vinduet ikke starter automatisk. Gå til "Min datamaskin" og dobbeltklikk på ikonet for smartkortet for å få tilgang til innholdet.

Hint

  • For enklere navigering av smartkort innholdet på en Mac, kan du bruke Nøkkelringtilgang for fremtidige prosjekter. Dette vil tillate deg å lese smartkortet informasjon ved ganske enkelt å få tilgang til programmet og gå direkte til Programmer og Verktøy-mappen. Velg smartkort nøkkelringen fra listen som dukker opp og åpne innholdet i datakortet derfra.