Slik leser du en tekstmelding Online

Det kan være lurt å lese tekstmeldinger på nettet for ulike grunner. Hvis du ønsker å lagre spesielle tekstmeldinger som ble mottatt på mobiltelefonen til harddisken på datamaskinen eller, kanskje, du er en bekymret forelder som ønsker å spore hva som er skrevet og sagt på barnas mobiltelefon. På grunn av de juridiske personvern, det er vanligvis ikke en nettbasert tjeneste som lar deg lese tekstmeldingen på nettet, selv om det er din telefon. Men det finnes alternativer som du kan prøve på internett for å få tilgang til de dokumenterte tekster på din mobiltelefon.

Bruksanvisning

Å få beskjed

1 Ta kontakt med telefonselskapet ved å gå til tjenesteleverandørens hjemmeside. Skriv en e-post til kundeservice delen forklarer hvorfor du vil lese dine egne tekstmeldinger online. Hvert selskap har en annen politikk, og hvis du kan bekrefte hvem du er, kan en representant skal kunne sende deg en e-post med tekstmeldinger.

2 Skriv en e-post til kundeservice på nytt hvis du ønsker å hente tekstmeldinger fra en annen telefon, for eksempel en ektefelle eller dine barns. Selskapet vil ikke være i stand til å lovlig gi deg disse tekstmeldinger for å se på nettet, men de bør være i stand til å gi deg de nødvendige skritt for prosessen med å lovlig skaffe tekstmeldinger fra en annen telefon.

3 Kontakt politiet eller en advokat hvis du har en god juridisk grunn til å se opptak av tekstmeldinger fra en annen mobiltelefon og har kontaktet telefonoperatøren. Et aktuelt årsak kan være at du har betalt for telefonen, og regningen og er på jakt etter juridisk bevis for en nasjonal konflikt gjennom hjelp av partnerens tekstmeldinger.

4 Signer ransakelsesordre for politiet å kunne få tilgang til denne informasjonen. Når tekstmeldingene er hentet kan du be om en papirkopi av meldingene samt ha dokumentet bli sendt til deg som en PDF-fil på nettet. Nå kan du vise meldingene på nettet. Husk at denne rettslige prosessen avhenger av din grunn til å måtte vise meldingene.

5 Bruk Yahoo! Instant Messenger eller AOL Instant Messenger på telefonen i stedet for å sende direkte via telefonens texting tjeneste. På denne måten kan du bruke direktemeldings søknaden hjemme for å vise meldinger som folk sender deg mens de er på telefonen sin. Du kan også finne online programvare som logger dine instant messaging samtaler. På den måten kan du vise meldinger du har sendt fra telefonen på nettet.

Hint

  • Ikke bruk programvare for å vise andres tekstmeldinger. Slik programvare er ulovlig, og for å vise tekstmeldinger på en annens telefon, må du få tillatelse fra telefonselskapet eller politi.