Slik leser du epost Offline

Slik leser du epost Offline


Når du er på Internett, enten du skal sjekke e-post, surfe på nettet eller se på videoer, er du utsatt for virus og feil som kan skade datamaskinen eller stjele identiteten din. Gå offline å gjøre ting som å lese e-posten kan ta noe av bekymringene ved å være på datamaskinen, fordi når du leser e-post i frakoblet modus, kan noe dårlig i e-posten ikke få tilgang til nettet vert og vil bli ubrukelig. Du kan bruke et program som Outlook eller Thunderbird til å arbeide frakoblet.

Bruksanvisning

1 Bruk et e-postprogram som finnes på en server og lastes ned til din datamaskin. Det finnes mange programmer som gjør dette, men Microsoft Outlook og Outlook Express, Netscape, Thunderbird og Mozilla e-post, og privat e-post servere din skole eller arbeid kan bruke er blant de mest populære.

2 Åpne innboksen og tillate e-postserveren for å få tilgang til Internett for å se etter nye meldinger. Selve programmet vil laste ned nye meldinger til datamaskinen der du kan få tilgang til dem.

3 Klikk på "File" og velg deretter "Arbeid frakoblet." Dette vil koble datamaskinen fra Internett for post formål. Det vil ikke koble hele maskinen fra Internett med de fleste typer service, men med noen, kan det kreve at du koble manuelt når du er klar.

4 Les e-posten på vanlig måte. Du kan skrive svar, men i stedet for å velge "Send" velg "Send når du er tilkoblet." Når du er klar til å komme tilbake på nettet, velg "Connect" eller "Arbeid på nettet."