Slik leser låste PDF-filer

Slik leser låste PDF-filer


Noen ganger i løpet av arbeidet ditt, kan du kjøre inn i en situasjon hvor du ønsker å bruke en Portable Document Format (PDF-fil), men filen er låst. For eksempel, du er en teknisk forfatter eller en grafisk designer, og du trenger å kopiere deler av PDF og lim det inn i en teknisk manual eller produktbrosjyre. Selv om det kan høres for komplisert å oppnå, er det faktisk veldig enkelt å åpne en låst PDF.

Bruksanvisning

1 Kjøp PDF-låse programvare. To populære alternativene er PDF Unlocker av SysTools og Unrestrict PDF av PCVARE.

2 Last ned PDF-opplåsing shareware. Du kan få en gratis prøveversjon nedlasting av PDF-dekryptering shareware fra Internett. Hvis du velger å kjøpe etter at prøveperioden er over, er prisen vanligvis i området fra $ 20 til $ 30. AWinware PDF Security Remover og Recover PDF Passord med Eltima Software er to populære alternativer.

3 Lås opp krypterte PDF-filer gratis på nettet. Noen nettsteder tilbyr instant, gratis online dekryptering av låste PDF-filer. Peke nettleseren din til PDFUnlock! eller Ensode, laste opp din kryptert PDF, og være vitne til magi som online programvare produserer en ulåst versjon av dokumentet.

Hint

  • Det er nok en grunn til forfatteren kryptert PDF --- være klar over regelverket om opphavsrett og restriksjoner på distribusjon og riktig fordeling av innhold.