Slik leser LIT på Nook

Mens Nook e-Reader fra Barnes & Noble ikke støtter LIT format for e-bøker, kan du likevel lese e-bøker som fulgte med .lit filtypen på enheten. Du kan konvertere LIT format bøker til EPUB-formatet, som er støttet av Nook. Det er to måter å konvertere LIT filer. Du kan bruke en gratis online konverteringsverktøy via Internett, og deretter manuelt installere e-bok til Nook. Alternativt kan du laste ned en fil konvertering program som Calibre, konvertere filen, og legg den på Nook med et par museklikk.

Bruksanvisning

Online konvertering nettsteder

1 Åpne et nytt nettleservindu og naviger til en e-bok konvertering nettsted som 2epub.com eller convertfiles.com.

2 Klikk på "Browse" -knappen på konvertering nettsted, navigere til LIT filen og klikk "OK."

3 Velg EPUB som output format og klikk på "Konverter" -knappen. Vent en liten stund for filen som skal konverteres og deretter laste ned EPUB-fil.

4 Koble Nook til datamaskinen ved hjelp av USB-kabelen den kom med. Høyreklikk på Windows "Start" -knappen og velg "Utforsk". Finn Nook og dobbeltklikk på den. Dobbeltklikk på "Mine dokumenter" -mappen i Nook.

5 Finn EPUB-filen du opprettet fra LIT e-bok og dra den inn i Nook "Mine dokumenter" -mappen.

6 Koble Nook fra datamaskinen. Naviger til "Library" side. Trykk på "kategori" -menyen øverst på siden og velg "Mine filer" for å finne den nye e-bok.

Calibre

7 Klikk på boken i hovedvinduet. Merk at "Format" -feltet til høyre i vinduet sier "Lit." Klikk på "Konverter bøker." Klikk på "Output Format" -menyen og velg "Epub."

8 Klikk på "metadata" -ikonet i menyen til venstre. Gjennomgå "Tittel" og "forfatter" felt for å sikre at de er riktige. Endre disse feltene, samt "Publisher", "Nøkkelord" og "Kommentarer" feltene, hvis ønskelig, ved å skrive inn ønsket informasjon.

9 Klikk "OK." En kopi av boken er opprettet i EPUB-formatet.

10 Koble Nook til datamaskinen med USB-kabelen. Det vises et nytt "Device" ikonet øverst i vinduet. Klikk på e-bok i hovedvinduet, og deretter "Device" ikonet for å legge til e-boken til Nook.