Slik leser Min MSN E-post

Det er to grunnleggende måter å lese MSN e-post. Den første er med en Internett-tilkobling på nettet. Den andre er gjennom POP3 e-post med en desktop e-postprogram. Det er viktig når du bruker MSN E-post for å kunne gjenkjenne spam, phishing og andre trusler mot dine personlige data slik at du ikke vil bli utsatt for identitetstyveri. Mastering disse oppgavene vil tillate deg å lese og svare på MSN e-post på en sikker og trygg måte.

Bruksanvisning

1 Gå til MSN hjemmeside. Skriv inn brukernavn og passord. Klikk på "Innboks" for å se listen over meldinger i hovedvisningsvinduet. Klikk på emnelinjen for å vise hver enkelt melding i visningsvinduet.

2 Åpne din desktop e-postprogram til å lese MSN e-post gjennom POP3 mail. Gå til kontrollpanelet og klikk brukerkontoer. Dobbeltklikk på "Mail." Klikk på "E-postkontoer." Når "Kontoinnstillinger" -kategorien åpner klikk "Ny". Velg POP3 fra de tilgjengelige alternativene og klikk "Next". Skriv inn brukernavn og passord for POP3-konto som du ønsker å legge til. Deretter skriver du inn innkommende e-postserver som du ønsker å motta meldinger med, som vanligvis er "pop3.email.msn.com." Når dette er gjort, og kontoen bekrefter dette ved å koble, skriv den utgående e-postserveren som du vil bruke til å sende meldinger. Dette vil sannsynligvis være "smtp.email.msn.com." Når dette er fullført meldinger fra denne kontoen vil begynne å laste ned.

3 Lese e-post i din MSN-konto og fortsatt beskytte dine personlige data krever et kresent øye. Du kan ofte fortelle om en link i en e-post er et svindelforsøk ved å se nøye for å se om den omdirigerer bort fra det som er ment å være en legitim nettside til en sannsynlig falsk en. Hold et øye med adresselinjen i nettleseren din for å se om dette skjer. Hvis det ikke er viderekobling, kan du fortsatt få øye på et svindelforsøk av en uredelig kopi av et legitimt nettsted ved å sjekke for feil i grammatikk og rettskrivning, selv om grafikken vises riktig.

Hint

  • Sørg for at du aksepterer cookies fra MSN motta e-post via Outlook. Gå til "Verktøy" i Internet Explorer, og deretter "Alternativer for Internett" og til slutt "Personvern". Klikk på "Rediger" nederst i dialogboksen. Legg MSN.com til listen over nettsteder som du vil tillate cookies from.Be sikker på å ikke gi ut passord til noen avsender som ber om det. Dette er et sikkert tegn på at hackere søker tilgang til din personlige informasjon. Ingen legitim kjøpmann eller nettside vil be om passord eller ID via e-post.
  • Vær forsiktig med bildene i vedlegg av meldingene som du mottar. Hvis de er fra en kilde som du ikke kjenner, må du slette den. Dette er en av de mest vanlige måter hackere infisere datamaskiner.