Slik nivå en Priest

Presten klasse i "World of Warcraft" er designet for å være enten en healer eller en skade forhandler, avhengig av hvordan du bruker ditt talent poeng. Selv om du kan spille spillet i hvilken måte du ønsker og fortsatt slutt nå nivå 85, hvis du vil nivå så raskt som mulig, vil du ønsker å maksimere prestens skader evner og følg skygge talenter. Selvfølgelig, velge et talent treet er bare ett element av utjevning din karakter, og det er mye mer å vite for å klatre raskt gjennom spillets rekker.

Bruksanvisning

1 Tilbring første 10 nivåene i startområdet bestemmes av rase og klasse. Det finnes en rekke oppdrag og monstre i området, som er designet for å la deg nivå opp raskt. Som prest, vil dine viktigste offensive spells være "Smite", "Shadow Word:. Pain" og "Mind Blast" Defensivt bør monstrene i disse områdene ikke gi deg noen problemer, men du har noen helbredende staver som du kan bruke.

2 Velg "Shadow" talent banen når du når level 10. Dette vil øke dine offensive evner, og gi deg tilgang til "Mind Flay" stave, som du bør bruke i stedet for "Smite" i spell rotasjon. Som du får i nivåer, vil du få et nytt talent poeng på hvert oddetalls-nivå til 79, etter som peker du vil få en på hvert nivå. Ditt valg av skygge talenter vil bli bestemt av din spillestil, men "Shadowform", som vil være tilgjengelig på nivå 21, er avgjørende for enhver skygge bygge.

3 Fortsett å fullføre oppdrag og drepe monstre i prosessen, i startområdet. Ved nivå 10 vil du ha flyttet til neste sone, men det bør likevel være nok oppdrag i området slik at du kan nivå opp til nær 20 før du går tom. Når du er i den tredje sonen fra startområdet, kan du gå tom for oppdrag før du er et høyt nok nivå for å gå videre til den fjerde. Hvis dette skjer, for å reise til den andre kontinent spille på samme nivå sone for en av de andre løpene. For eksempel, hvis du er en Night Elf i Ashenvale og kjøre ut av oppdrag, kan du ta turen over til Duskwood på andre kontinent for oppdrag rundt samme nivå. Du må kanskje søken i flere soner fra dette punktet, som det tar lengre og lengre til nivå opp.

4 Bli med køene for enten battlegrounds eller fangehull. Battlegrounds vil ta deg til en spiller-mot-spiller slagmarken, mens dungeons er lineære tilfeller med statiske sjefer som du og en fest kan drepe. Hver av disse aktivitetene vil gi erfaring, og kan gjøre leveling prosessen litt mindre kjedelig. Delta i dungeon gruppene vil også gi deg tilgang til å plyndre elementer som vil gjøre deg karakter mye kraftigere. Vær oppmerksom på at når du blir med en dungeon gruppe, selv om du har healing spells du bør kø som en skade forhandler, som healing spells er ganske svak.

5 Betale 10 gull til enhver trener når du når level 30 for å få tilgang til en alternativ talent treet. Dette vil tillate deg å velge en sekundær healing build, som du kan bruke i stedet for skyggen bygge. Dette vil tillate deg å stå i kø for fangehull som en healer, som vil resultere i betydelig kortere ventetid før du kan gå inn i fangehullene.

6 Videre til ekspansjons soner så snart du er i stand til. Outland, Northrend og Cataclysm soner alle gi betydelig mer erfaring enn de foregående soner. Du kan flytte til Outland fra sprengt Lands når du når level 58. Du kan også angi Northrend områdene fra Stormwind eller Durotar når du når level 68. Du kan også angi Cataclysm soner, som er plassert på de to store kontinenter, når du kommer nivå 78.