Slik oppgraderer Adobe Photoshop Elements 4 til Adobe Photoshop Elements 6

Adobe Photoshop Elements er et bilderedigeringsprogram programvare utgitt av Adobe-programvare. Programvaren er en forbrukerrettet versjon av Adobe Photoshop, som er en forretnings målrettet bilderedigering løsning for kommersiell grafisk design. Photoshop Elements har færre funksjoner enn moder programvare, men er en tilstrekkelig løsning for amatører og vanlige brukere. Brukere som har en tidligere versjon av Photoshop Elements som 4.0 er kvalifisert til å oppgradere programvaren til en redusert pris.

Bruksanvisning

1 Kjøp din Adobe Photoshop Elements 6.0 oppgradering. Velg riktig versjon og operativsystem for oppgraderingen som en Mac oppgradering og en PC oppgradering er ikke utskiftbare. Bla gjennom ulike forhandlere som Adobe, Dell og Amazon for en god pris.

2 Sett inn installasjons 6,0 disken Adobe Photoshop Elements i CD-stasjonen. Installasjonen søknad vil Autorun etter at CD-stasjonen begynner å lese disken.

3 Følg instruksjonene på skjermen for installeringsprogrammet og velge installasjonssted for programvaren.

4 Input serienøkkelen når du blir bedt om under installasjonen. The Serial Key for oppgraderingen er inkludert i pakken. Klikk "Next" for å starte oppgraderingsinstallasjon. Når prosessen er fullført, klikker du på "Finish" for å avslutte oppgraderingsprosessen.

5 Kjør Adobe Photoshop Elements 6.0 fra Start-menyen ved å klikke på "Start"> "Program Files"> "Adobe Photoshop Elements 6.0."

6 Klikk på "Hjelp"> "Aktiver ..." fra den øverste rullegardinmenyen for å kjøre aktiveringsprosessen for programvaren. Følg instruksjonene på skjermen for å aktivere oppgraderingen produktet ved hjelp av telefon eller via Internett.