Slik oppgraderer du den innebygde trådløse på min laptop

Slik oppgraderer du den innebygde trådløse på min laptop


Nesten alle nye bærbare kommer med en innebygd trådløst nettverkskort. De fleste bærbare datamaskiner, men har ingen mulighet til å enkelt få tilgang til, enn si oppgradering, det trådløse kortet. De som søker å oppgradere det trådløse kortet ofte vil ha en som kan nå et signal lenger bort fra sin datamaskin. Det er noen skritt du kan ta for å forbedre den trådløse adapteren situasjon.

Bruksanvisning

1 Gjør endringer i gjeldende trådløse nettverkskortet. Høyreklikk på det trådløse nettverkskortet og velg "Properties". Med noen trådløse adaptere, det er egenskaper som kan endres. Du kan endre innstillingene for strømsparingsmoduser. Ved å slå av denne funksjonen vil du bruke mer strøm, men rekkevidden av det trådløse nettverkskortet blir lengre.

2 Gå til nettsiden til produsenten av datamaskinen eller den trådløse adapteren produsent og se etter nyere drivere. Last ned drivere. Gå til Kontrollpanel og i Enhetsbehandling velg det trådløse nettverkskortet. Høyreklikk og velg "Properties". Velg "Driver" og klikk på "Update driver." Bla til den nye driveren filen og velg den og klikk "OK."

3 Installer en ny trådløs nettverksadapter. Noen bærbare datamaskiner kan ha et panel på bunnen der du kan få tilgang til og fjerne adapteren og erstatte den med en ny. Hvis din bærbare ikke har et slikt panel, kan du alltids kjøpe en trådløs USB-adapter og koble den til den bærbare datamaskinen. USB-adaptere som regel sterkere og bedre plassert antenner.