Slik oppgraderer du en Alienware M5790 harddisk

February 25 by admin

Slik oppgraderer du en Alienware M5790 harddisk


Vanligvis en av de første tingene som må oppgraderes på en bærbar PC er harddisken, som harddisker vil alltid fylle opp raskere enn du tror. Alienware, high-end produsent av gaming bærbare datamaskiner har gjort prosessen så enkel som mulig ved å finne harddisken i en lett tilgjengelig del av den bærbare datamaskinen. Du kan oppgradere din Alienware m5790 med en større og raskere harddisk og bli gaming igjen før du vet ordet av det.

Bruksanvisning

1 Back-up den gamle harddisken. Den gamle harddisken har operativsystemet og data på den. Kopiere det med backup program av ditt valg.

2 Koble den bærbare datamaskinen og ta ut strømledningen. Hvis du har noen enheter koblet, for eksempel en gaming mus eller tastatur, fjerne dem også. Plasser den bærbare datamaskinen med forsiden ned på et stort bord eller skrivebord

3 Ta ut batteriet fra m5790. Batteriet er plassert langs baksiden av den bærbare datamaskinen. Skyv låsebryteren til ulåst posisjon og pop batteriet ut.

4 Fest og elektrostatisk utladning stroppen til håndleddet. Fest den andre enden til noe metall å jorde deg selv. Selv om du ikke vil faktisk berøre hovedkortet eller CPU å erstatte harddisken din, er det alltid en god idé å eliminere risikoen for statisk elektrisitet for å hindre skade på m5790.

5 Fjern harddiskdekslet. harddiskdekselet er plassert på fremre høyre side av laptop basen. Hvis du har problemer med å finne den finne den fremre, høyre fot av laptop. Foten er faktisk på harddiskdekslet. Fjern de to skruene som holder dekselet ned og ta av dekselet. Dette avslører harddisken.

6 Ta ut den gamle harddisken. Fjern de to skruene som holder den gamle harddisken på plass. Skyv den gamle harddisken ut av laptop basen. Fjern metallbrettet fra den gamle hard ved å fjerne skruene som holder den på plass.

7 Installer den nye harddisken. Fest metall skuffen til den nye harddisken og skyv den inn i harddiskbrønnen. Bytt ut de to skruene for å holde den på plass.

8 Sett på harddiskdekslet og batteriet. Koble strømkabelen. Boot opp din m5790 og installere dine data ved hjelp av programmet du ønsker. Sett dine enheter.

Hint

  • Alienware m5790 bruker en SATA harddisk. Ikke kjøp en PATA-stasjon som en erstatning, da det ikke vil passe.

Related Articles