Slik oppgraderer du til Internett-tilgang Med embarq 660 Series

Zyxel 660-serien er en router / modem levert av CenturyLink, som fusjonerte med embarq Internett-tjeneste. Hvis du oppgraderer høyhastighets Internett, vil embarq sende deg modem med en selvmonteringssett. Koble ZyXEL 660 Serien følger tilsvarende trinnene til alle DSL-modem oppsett. ZyXEL 660-serien er en ruter og modem sammen, noe som betyr at du ikke trenger to separate enheter. Du kan bruke modemet til enten avgi et trådløst signal til andre datamaskiner i huset eller å "hard-wire" datamaskinen til modemet.

Bruksanvisning

1 Plugg DSL-filtre som følger med ZyXEL modem inn alle tilgjengelige telefonuttak i hjemmet. DSL filtrerer ruter Internett-data som kommer inn i hjemmet ditt direkte til modemet, som sikrer en klar Internett og telefonforbindelse. Filteret kan plugges direkte inn i telefonuttaket. Du vil fortsatt kunne koble fasttelefon inn i filteret.

2 Plugg ZyXEL til et vegguttak ved hjelp av telefonledningen som fulgte med. Koble Ethernet-kabelen som følger med (større enn en telefonledning) på baksiden av modemet merket "Internett". Plugg den andre enden av Ethernet-kabelen til baksiden av datamaskinens ledig Ethernet-port.

3 Plugg modemet inn i nærmeste stikkontakt med strømadapteren ledningen gitt. Restart datamaskinen.

4 Kontroller datamaskinen har en trådløs adapter ved å navigere til "Start", "Control Panel", "Nettverks- og delingssenter," klikk "Endre innstillinger" ligger på venstre panel. Kontroller at "Wireless Network Connection" og "Local Area Connection" er aktivert. Høyreklikk med musen og velg "Aktiver" hvis forbindelsen er deaktivert.

5 Åpne nettleseren og gå til 192.168.2.1. Et nettverk administrasjon portal vil åpne ber om et brukernavn og passord. Skriv inn "1234" som passord og klikk "Logg inn". Du vil bli bedt om å endre standard passord.

6 Klikk "Wizards Set-up." Ruteren vil tilpasse seg og utføre en test for å bekrefte at du er koblet til Internett.