Slik oppgraderer Fra 2003 til Microsoft Office 2010

Slik oppgraderer Fra 2003 til Microsoft Office 2010


Installere oppgraderingen utgaven av Microsoft Office 2010 produktivitetspakke for å migrere fra Microsoft Office 2003 og få tilgang til den nye programversjoner. 2010-utgaven av pakken inneholder de fleste av de samme programvarepakker som var inkludert i 2003-utgaven, med noen forbedringer og flere filformater. Nye veivisere og maler bidra til å automatisere mange prosesser, og den friske utseendet puste nytt liv i den ærverdige suite.

Bruksanvisning

1 Sett inn setup-plate for Microsoft Office 2010-pakken i den optiske stasjonen på målmaskinen.

2 Klikk "Kjør Setup.exe" på "Autorun" -menyen når den vises. Alternativt går du til den optiske stasjonen ved å klikke på "Start" og "Computer" og deretter klikke på stasjonen som inneholder installasjons plate - vanligvis stasjon "D" eller "E" på de fleste datamaskiner.

3 Klikk på "Tilpass."

4 Skriv inn nøkkelkoden lisensnummeret på Microsoft Office 2010 emballasje og klikk "Next" for å fortsette.

5 Godta lisensavtalen og klikk "Next" for å fortsette.

6 Klikk på alternativet boksen til venstre for det første elementet på listen, og klikk "Install Alt på Min datamaskin" for å installere programvaren suite og alle tilgjengelige alternativer inn i systemet. Dette unngår behovet for å sette inn installasjonsplaten tilbake i når du tilgang til enkelte funksjoner på et senere tidspunkt.

7 Klikk på "Install Now" for å fortsette med installasjonen.

Hint

  • Ta sikkerhetskopi av alle filer eller innstillinger på datamaskinen før du begynner oppgraderingen.
  • Aktivere programvaren over Internett når du blir bedt å unngå modus for redusert funksjonalitet.